Sari direct la conținut

„Am trimis echipa de urgență!”. Reacția Protecției Copilului după ce GOLAZO.ro a publicat o investigație despre un junior de 10 ani lovit de antrenor pe teren

HotNews.ro
„Am trimis echipa de urgență!”. Reacția Protecției Copilului după ce GOLAZO.ro a publicat o investigație despre un junior de 10 ani lovit de antrenor pe teren
Sursă imagini: Golazo.ro

Directoarea DGASPC Brașov, Aurelia Gîrbacea, a spus că s-a sesizat după ce a citit articolul din siteul nostru de sport: „Din acest moment, cazul e în evaluarea noastră”.

„Am trimis pe teren, pentru evaluare, echipa de urgență”, a declarat șefa DGASPC Brașov după ce joi dimineață GOLAZO.ro a publicat o investigație despre cum cunoscutul antrenor de fotbal Gabi Stan a înjurat și lovit cu palma pe ceafă un copil de 10 ani de la clubul Kinder Brașov. 

”Imediat am luat decizia de a trimite pe teren echipa de urgență pe care o avem în cadrul direcției”, a declarat Aurelia Gîrbacea, cea care conduce DGASPC Brașov.

„S-a identificat familia copilului, părinții și băiețelul sunt plecați din țară, în vacanță. După ce se vor întoarce, le vom face o vizită la domiciliu, unde vom discuta inclusiv cu copilul. Vom urma toate procedurile necesare, iar, în funcție de rezultatele analizei, așa cum v-am explicat deja, vom lua măsurile ce trebuie luate”, a mai spus aceasta.

Copilul umilit de Gabi Stan în imaginile publicate de GOLAZO.ro are 10 ani și participa la un turneu U10, care a avut loc la Prejmer, în urmă cu aproape două săptămâni.

Conducerea clubului a declarat că a luat deja măsuri în urma incidentului și a decis să încheie colaborarea cu tehnicianul Gabi Stan. 

Intervievat de GOLAZO.ro, Gabi Stan a confirmat disputa sa cu cei din conducere, dar a  spus că nu a fost inițiată nicio hotărâre formală în privința contractului său. Antrenorul a declarat când a fost pus de jurnaliști în fața imaginilor: „Aia e lovitură, ce dracu? Doar l-am bruscat, e o exagerare”. El a spus repetat că-i pare rău și că băiatul ”era mai dificil”.

”În momentul de față suntem în faza de a strânge informații, care ne vor fi necesare pentru a evalua situția și, ulterior, pentru a putea dispune măsurile legale care se impun”, a declarat Aurelia Gîrbacea, directoarea DGASPC Brașov. 

Filmările care au dus la declanșarea publică a cazului le puteți vedea aici. 

INTERVIURILE HotNews.ro