Sari direct la conținut

ANAF a respins Intact Publishing de la licitatia pentru apartamentul din Kiseleff al lui Dan Voiculescu

HotNews.ro

ANAF ar fi respins, joi, de la licitatia pentru apartamentul din Kiseleff al lui Dan Voiculescu firma Intact Publishing, motivul fiind acela ca organizatorul licitatiei a considerat ca Voiculescu ar vrea sa reintre in proprietatea imobilului, anunta Economica.net, citand surse guvernamentale. ANAF a scos joi la vanzare prima proprietate detinuta de Dan Voiculescu: un apartament de patru camere de 200 mp situat pe Soseaua Kiseleff. Pretul de pornire al locuintei a fost de 1.410.000 lei (320.000 euro).

Taxa pentru participarea la licitatie a fost de 10%.

Judecatorii au dispus instituirea unor masuri asiguratorii asupra bunurilor si a sumelor de bani apartinand lui Dan Voiculescu, dupa condamnarea acestuia la 10 ani de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie in dosarul privatizarii fruduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Printre aceste bunuri figureaza si un apartament situat pe Soseaua Dimitrievici Pavel Kiseleff, nr 22, et. 2, ap 6, sector 1, cu o valoare estimata de 250.000 EUR.

Joi, la orele pranzului, licitatia pentru apartament era in desfasurare.

Intact Publishing este compania care editeaza Jurnalul National si este condusa de Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voicluescu.

Dan Voiculescu a primit o condamnare de 10 ani cu executare in dosarul ICA, in care prejudiciul a fost stabilit la 60 de milioane de euro. Dupa ce milionarul a spus ca nu are de unde sa plateasca aceasta suma, mai multe bunuri i-au fost puse sub sechestru, urmand sa fie scoase la licitatie pentru recuperarea prejudiciului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro