Sari direct la conținut

Antena 1, lider de audiență cu finala Insula Iubirii. Câți români au urmărit ultima ediție a emisiunii

HotNews.ro
Antena 1, lider de audiență cu finala Insula Iubirii. Câți români au urmărit ultima ediție a emisiunii
Radu Vâlcan / Foto; Antena 1

Sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii s-a terminat miercuri seară, Antena 1 a fost lider de audiență pe toate targeturile de public, de la începutul și până la finalul emisiunii. Peste 8.5 milioane de români au urmărit „cel puțin un minut” din acest sezon al emisiunii, transmite Antena 1.

Marea finală a emisiunii prezentate de Radu Vâlcan a plasat postul de televiziune în topul clasamentului de audiențe, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 și 45 de ani, cât şi la nivel urban, potrivit unui comunicat de presă al Antena 1.

Audiența medie a emisiunii la nivel național s-a apropiat de 1,1 milioane de telespectatori, singura ediție a emisiunii care a depășit un milion, conform Pagina de Media.

Minutul de aur al ediției incendiare a fost înregistrat la 00:16, moment în care 45% dintre românii care se uitau la televizor la Insula Iubirii.

Ce s-a întâmplat în finala Insula Iubirii

Emisiunea „Insula iubirii” a fost filmată pe o insulă din Thailanda, într-un resort de lux. Timp de 21 de zile, mai multe cupluri care au vrut să-şi testeze relaţiile au trăit separat, băieţi cu băieţi şi fete cu fete, alături de „ispite”.

În finala de miercuri seară, cele trei cupluri rămase până la finalul emisiunii s-au reîntâlnit și au văzut imagini cu partenerii lor în prezența ispitelor și au dezbătut acțiunile lor de pe insulă.

Două din cele treu cupluri rămase până la final au decis că vor pleca separat de pe insulă, deci că vor încheia relația.

Maria și Dani au decis să plece din Thailanda separați, în urma experiențelor trăite pe insulă. Maria a plecat singură, însă partenerul ei a părăsit emisiunea alături de ispita cu care și-a petrecut timpul, Mădălina. Cei doi formează în prezent o relație.

Iustina și Cornel au plecat împreună de pe insula iubirii, după ce au văzut imaginile cu partenerii săi din ultimele săptămâni, dar, mai ales, după ce Iustina i-a oferit un cadou inedit logodnicului său – un test de sarcină pozitiv. După emisiune, aceștia s-au căsătorit.

Cristina și Andrei sunt al doilea cuplu care s-au despărțit în emisiune și au hotărât să plece separat. Surpriza serii, legată de acest cuplu, a fost decizia Diandrei de a nu pleca împreună cu Andrei, precum el se aștepta. În schimb, Cristina și Eric, ispita masculină de care se apropiase în ultima săptămână, au plecat împreună. În prezent, deși cei doi erau hotărâți să divorțeze după experiența din Thailanda, în ultimul testimonial din emisiune au declarat că s-au împăcat.

Insula Iubirii a început pe 15 iulie, cu cinci cupluri care și-au dorit să-și testeze relația. Primii care au părăsit Insula Iubirii au fost Bianca și Robert, iar în locul lor au venit Simona și Claudiu, cuplu care a părăsit în urmă cu o săptămână emisiunea.

Un alt cuplu participant în sezonul 8 au fost Daiana și Rareș, însă ei au părăsit Insula Iubirii înainte de finala.

Finala Insula Iubirii a stârnit un val de ironii pe internet

În timpul ediției de aseară, contul de Facebook al Netflix România a scris o postare ironică pe rețeaua de socializare care s-a viralizat imediat și a stârnit un lung șir de ironii.

La postarea care a strâns peste 9.300 de comentarii, au adăugat mesaje ironice cu trimitere la evenimentele petrecute în emisiune companii și instituții ale statului, printre care MAI și IGSU.

Amintim câteva dintre acestea:

  • Kaufland România: „Știm că probabil bârfele (a se citi dezbaterile serioase și importante) vor dura până la „sampset”, așa că, you know, suntem aici și #KauflandLivrează tot ce ai nevoie”.
  •  FAN Courier: „Orice ai face, important e să fii ASUMAT! Noi îți livrăm, nu te judecăm. Știi cum zic?”.
  • Inspectoratul pentru Situații de Urgență: „Oare să intervenim cu apă sau să lăsăm drama să ardă până la final?”.
  • Ministerul Afacerilor Interne: „Lăsați televizoarele în pace! Pentru cine vrea adrenalină, facem angajări și vă arătăm cum se sparg ușile la 6 dimineața… ușile acelea care chiar merită!”.
INTERVIURILE HotNews.ro