Sari direct la conținut

Aproape 5.000 de medici de familie vaccinează împotriva COVID-19. Lista cabinetelor

HotNews.ro
Vaccinare împotriva COVID-19, Foto: AGERPRES
Vaccinare împotriva COVID-19, Foto: AGERPRES

​Aproape 5.000 de medici de familie din întreaga țară oferă, în cabinetele lor, vaccinare împotriva COVID-19. Cei care doresc să se vaccineze cu primele doze împotriva COVID-19 sau să facă doza 3 sau 4 se pot adresa centrelor de vaccinare și medicilor de familie.

O mare parte dintre centrele de vaccinare din afara spitalelor au început însă să se închidă în România. Până la data de 1 iulie te mai poți vaccina în centrele de vaccinare din spitale. De la 1 iulie, campania de vaccinare împotriva COVID-19 se mută exclusiv la medicii de familie.

Lista celor 4.859 de cabinete de medicina familiei care vaccinează împotriva COVID-19 este disponibilă aici.

Lista cabinetelor de medicină de familie aflate în contract cu CNAS pentru vaccinarea împotriva COVID-19 a fost publicată de ROVaccinare, pagina oficială a platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Cei care doresc să se vaccineze cu primele doze împotriva COVID-19 sau să facă doza 3 sau 4 se pot adresa centrelor de vaccinare și medicilor de familie.

Medicii de familie pot vaccina împotriva COVID-19 și persoane din afara listei lor de pacienți, astfel că, în cazul în care medicul dumneavoastră de familie nu are contract cu CNAS pentru vaccinarea împotriva COVID-19, vă puteți adresa altui medic de familie, din listă.

Pentru cei care se tem că procesul va fi unul dificil din cauza închiderii unora dintre centrele de vaccinare, este bine de știut că în acest moment sunt peste 100 de centre deschise la nivelul întregii țări, precizează reprezentanții ROVaccinare.

Lista centrelor de vaccinare va fi actualizată în scurt timp pe platforma națională de informare. Pentru a afla centrele de vaccinare din fiecare județ, puteți accesa site-urile DSP-urilor județene.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro