Sari direct la conținut

Aproape un kilogram de cocaină, descoperită în mașina unui român la intrarea în țară pe la Giurgiu / Drogurile ar fi urmat să fie vândute

HotNews.ro
Cocaina gasita in masina unui roman la intrarea in tara, Foto: IGPR
Cocaina gasita in masina unui roman la intrarea in tara, Foto: IGPR

Un bărbat a încercat să introducă în țară, din Bulgaria, aproape un kilogram de cocaină, drogurile fiind ascunse în mașină și descoperite de polițiștii de frontieră din Giurgiu.

Conform Poliției de Frontieră și DIICOT, poliţiştii de frontieră de la punctul de trecere a frontierei Giurgiu au depistat un cetăţean român în al cărui autoturism a fost găsită cantitatea de 850 de grame de cocaină.

La controlul făcut în mașina bărbatului, la intrarea în ţară dinspre Bulgaria, polițiștii de frontieră au găsit sub bancheta din spate o pungă din plastic în care se aflau patru pachete sigilate cu bandă adezivă, conţinând cocaină.

În acest caz au fost sesizați procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – structura centrală care au stabilit că cele peste 850 de grame de cocaină aflate în pachete și ascunse în autoturism erau destinate comercializării.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT, pentru infracțiunile de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc, fiind sesizat Tribunalul București cu propunerea de arestare preventivă.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro