Sari direct la conținut

Astronaut din misiunea Apollo 14: Extraterestrii exista si ne-au contactat, dar NASA o tine secret

HotNews.ro

Unul dintre cei mai cunoscuti astronauti care au participat la misiunea Apollo 14, Edgar Mitchell, sustine ca extraterestrii au contactat Pamantul de mai multe ori. NASA a pastrat insa secretul timp de 60 de ani.

Mitchell a pilotat modulul lunar in timpul misiunii Apollo 14, in 1971. Cat timp a lucrat la NASA, Mitchell sustine ca extraterestrii au contactat Pamantul de mai multe ori, conform Mediafax.

Astronautul, in varsta de 77 de ani, spune ca cei care au intrat in contact cu extraterestrii i-au descris pe acestia ca aratand precum sunt descrisi in cultura populara: niste fiinte „scunde, care par bizare oamenilor”. De asemenea, au cap si ochi mari.

„Am fost destul de privilegiat incat sa aflu ca am fost vizitati si ca fenomenele OZN sunt reale”, a spus Mitchell. „Am facut parte din cercurile militare si ale serviciilor secrete, care stiu ca, dincolo de ceea ce se cunoaste public, am fost vizitati”, a adaugat acesta.

Mitchell, doctor in aeronautica si astronautica, spune ca, in cazul incidentului Roswell, din New Mexico, in 1947, a fost vorba de prabusirea unei navete extraterestre reale. NASA a sustinut tot timpul ca a fost vorba de prabusirea unui balon de cercetare top secret.

Referitor la dezvaluirea lui Mitchell, un reprezentant NASA a declarat ca institutia nu se ocupa cu depistarea OZN-urilor si nici nu incearca sa acopere urmele de viata extraterestra.

„Doctorul Mitchell este un mare american, dar nu ii impartasim opiniile despre acest subiect”, a adaugat purtatorul de cuvant.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro