Sari direct la conținut

Atac armat în Croația. Un bărbat a intrat într-un azil de bătrâni și a deschis focul. Mai mulți morți, printre care și mama agresorului

HotNews.ro
Atac armat în Croația. Un bărbat a intrat într-un azil de bătrâni și a deschis focul. Mai mulți morți, printre care și mama agresorului
Poliția croată/Photo 118896456 © Jerome Cid | Dreamstime.com

Cinci persoane au fost ucise de un bărbat înarmat într-un azil de bătrâni croat din orașul Daruvar, la est de Zagreb, a anunțat presa croată, citată de Reuters.

Criminalul, care inițial fugise de la fața locului, a fost ulterior arestat de poliție, a relatat agenția croată de știri HINA, citând portalul de știri Daruvar.

„Un bărbat a intrat în azil și a început să tragă”, relatează presa croată.

Potrivit publicației Jutarnji, alte cinci persoane sunt rănite, dintre care una este în stare critică. După ce a tras în azil, agresorul s-ar fi așezat într-o cafenea și a comandat o băutură.

Agresorul și-a ucis mama

Un angajat al unui magazin din Daruvar a povestit pentru publicația Dnevnik.hr cum doi angajați ai Căminului pentru Persoane Vârstnice au intrat în magazinul său, unul rănit la ochi și celălalt cu un glonț în piept.

I-au spus că un bărbat a venit la azil și a tras cu o armă în beneficiarii azilului și în angajați.

Angajatul magazinului a sunat imediat la serviciile de urgență, precum și la poliție, deoarece rănitul l-a recunoscut pe ucigaș și l-a văzut intrând într-o cafenea din apropiere. „De asemenea, am sunat la poliție și le-am spus unde este criminalul. Se presupune că s-a așezat și a comandat o băutură și a pus pistolul pe masă”, a declarat un angajat al magazinului pentru Dnevnik.hr .

Despre ucigaș spune că are cincizeci de ani și că era cunoscut în zonă,

INTERVIURILE HotNews.ro