Sari direct la conținut

Atac armat la o școală primară din Slovacia: Un bărbat a fost ucis, alte cinci persoane, între care copii, au fost rănite

HotNews.ro
Atac armat la o școală primară din Slovacia: Un bărbat a fost ucis, alte cinci persoane, între care copii, au fost rănite

Un atac a avut loc joi la o școală primară din oraşul slovac Vrutky, unde un bărbat a înjunghiat mortal un adult și a rănit alte cinci persoane, între care și copii. Ulterior, atacatorul a fost împușcat de către polițiști, scrie Reuters, citată de Agerpres.

Potrivit presei slovace, atacatorul şi-a atacat victimele cu un cuţit şi apoi a fost împuşcat de poliţişti în timp ce încerca să fugă de la şcoala primară din oraşul situat la circa 220 de kilometri nord-est de capitala slovacă Bratislava.

Cinci persoane au fost rănite, între care şi copii, a menţionat o purtătoare de cuvânt a serviciilor de salvare.

Poliţia l-a identificat ulterior pe atacator în social media ca fiind un bărbat în vârstă de 22 de ani din Martin, regiunea Zilina.

Ministrul de interne slovac Roman Mikulec s-a deplasat la faţa locului în urma incidentului, a menţionat agenţia slovacă de presă TASR.

Şcolile primare din Slovacia au început să primească din nou elevi de la 1 iunie, în cadrul măsurilor de relaxare a restricţiilor antipandemie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro