Sari direct la conținut

Avarie la Metrou: A fost activat iluminatul de siguranță / Trenurile nu au oprit în stația Eroii Revoluției – UPDATE

HotNews.ro
Metroul, Foto: Hotnews
Metroul, Foto: Hotnews

O avarie la metrou s-a produs miercuri în jurul orei 14.00 astfel încât sistemul de iluminare de siguranță a fost activat, anunță Metrorex. Pentru siguranța călătorilor aflați la metrou, s-a dispus circulația trenurilor fără oprire în stația de metrou Eroii Revoluției.

„Informăm publicul călător că astăzi, 22.09.2021, începând cu ora 13:55 din cauza unei avarii la alimentarea cu energie electrică, pe Magistrala 2, în stația de metrou Eroii Revoluției a fost afectat iluminatul normal. Pe durata avariei, în stațiile Metrorex intră automat iluminatul de siguranță. Pentru siguranța călătorilor aflați la metrou, s-a dispus circulația trenurilor fără oprire în stația de metrou Eroii Revoluției”, transmite Metrorex.

„Călătorii sunt permanent informați prin sistemul de sonorizare de la peronul stațiilor despre această situație și sunt îndrumați de către personalul Metrorex spre transportul public de suprafață. Vom reveni cu detalii imediat ce situația va fi remediată”, a mai anunțat compania.

UPDATE 15.40:

„Începând cu 15:38 circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 a fost reluată în condiții normale”, anunță Metrorex.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro