Sari direct la conținut

Avionul care trebuie să aducă în țară naționala României are probleme tehnice. Sosirea tricolorilor, întârziată

HotNews.ro
Avionul care trebuie să aducă în țară naționala României are probleme tehnice. Sosirea tricolorilor, întârziată


Sosirea în țară a echipei naţionale de fotbal a României s-a amânat din cauza unor probleme tehnice ale aeronavei cu care aceștia se întorc de la Frankfurt, a anunțat miercuri după amiază Federația Română de Fotbal.

Miercuri dimineață, FRF anunțase că echipa națională de fotbal a României va reveni la București cu un zbor de la Frankfurt care va ateriza la Aeroportul Henri Coandă la ora 23:20.

Federația Română de Fotbal a anunțat, însă, miercuri după-amiază, că sosirea în țară a echipei naţionale de fotbal a României s-a amânat.

Aeronava care trebuia să aducă echipa națională în țară are probleme tehnice.

„În ciuda tuturor eforturilor făcute, nu s-a reușit găsirea unui alt avion disponibil pentru același orar de zbor. Astfel, tricolorii vor decola din Frankfurt la 21:30, ora locală, și vor ateriza la București la ora 00:45. Sosirea la Mogoșoaia este estimată la ora 01:15”, precizează FRF.

Conform FRF, vor părăsi aeroportul prin salonul oficial.

De la aeroport, echipa se va deplasa direct la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, Casa Tricolorilor, unde suporterii care doresc să îi întâmpine îi pot aștepta.

Reprezentativa tricoloră, „Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă de Olanda cu scorul de 3-0, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

CITEȘTE ȘI:  

INTERVIURILE HotNews.ro