Sari direct la conținut

Ayatolllahul Khamenei face apel la iranieni să nu se „îngrijoreze” pentru țară după accidentul de elicopter al președintelui Raisi

HotNews.ro
Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, Foto: Office of the Iranian Supreme Leader / AP / Profimedia
Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, Foto: Office of the Iranian Supreme Leader / AP / Profimedia

Ghidul suprem al Iranului, ayatolllahul Ali Khamenei, le-a transmis iranienilor „să nu se îngrijoreze” pentru țară, în timp ce căutările continuă duminică seară pentru găsirea elicopterului președintelui Ebrahim Raisi, care ar fi fost implicat într-un accident aviatic în nord-vestul țării, scrie AFP.

„Poporul iranian nu trebuie să se îngrijoreze, nu va exista nicio perturbare” în activitatea țării, a declarat liderul suprem, exprimându-și apoi speranța că „Dumnezeu îi va aduce pe președinte și însoțitorii săi înapoi în brațele națiunii”.

„Rugați-vă cu toții pentru sănătatea acestor slujitori”, a adăugat el, într-un discurs susținut în fața familiilor unor membri ai Gărzilor Revoluționare Islamice (IRGC).

Căutări intense sunt în desfăşurare de mai bine de cinci ore în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia pare că se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, care reveneau dintr-o vizită din Azerbaidjanul vecin. Nu se știe încă nimic despre starea demnitarilor.

CITEȘTE ȘI:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro