Sari direct la conținut

BAC 2024. Proba la Chimie, joi. Subiecte și bareme

HotNews.ro
Elevi la examenul de evaluare nationala, Foto: AGERPRES
Elevi la examenul de evaluare nationala, Foto: AGERPRES

Examenul de Bacalaureat 2024 s-a terminat joi, cu proba la alegere a profilului. O parte dintre absolvenții de liceu dau astăzi BAC-ul la Chimie – organică sau anorganică.

Ministerul Educației a publicat subiectele de la BAC 2024 și baremele de corectare după ora 15:00, pe site-ul edu.ro. 

Luni, elevii au dat prima probă scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat 2024, la Limba română, iar marți a avut loc proba obligatorie a profilului (matematică – pentru profilul real – sau istorie – pentru profilul uman). 

Primele rezultate ale examenului de BAC 2024 se vor afișa pe 8 iulie. În aceeași zi, cei nemulțumiți de notele primite pot depune contestații, între orele 12:00-18:00. 

Rezultatele finale de la examenul de Bacalaureat 2024 vor fi afișate în 12 iulie, conform Ministerului Educației. 

BAC 2024: Modele de subiecte la Chimie și bareme de corectare publicate de Ministerul Educației 

Pentru examenul de Bacalaureat 2024 la Chimie candidații au avut la dispoziție și modele de subiecte puse la dispoziție de Ministerul Educației.

Structura examenului de BAC 2024 la Chimie a rămas aceeași ca în anii trecuți. 

Ce a picat în anii trecuți la Bacalaureat la Chimie

Pe lângă modelele publicate de Ministerul Educației, elevii s-au putut pregăti pentru examenul de Bacalaureat 2024 la Chimie consultând și subiectele care s-au dat în anii trecuți. 

Pe lângă examenul de Bacalaureat, elevii au putut să se obișnuiască cu tipul subiectelor de la BAC 2024 de la Chimie consultând și subiectele date la simulări de-a lungul timpului. 

INTERVIURILE HotNews.ro