Sari direct la conținut

BAC 2024. Proba la Fizică, joi. Subiecte și bareme

HotNews.ro
BAC 2024. Proba la Fizică, joi. Subiecte și bareme
Elevi după examen. FOTO: GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO

Absolvenții de liceu au încheiat probele scrise de la Bacalaureat 2024. Joi, a avut loc proba la alegere a profilului de la examenul de BAC 2024. O parte dintre absolvenții de liceu au susținut proba la Fizică – filieră tehnologică sau real. 

Cei care au susținut săptămâna asta probele scrise la examenul de BAC 2024 vor afla primele note pe 8 iulie. 

Dacă vor fi nemulțumiți de rezultatele obținute, vor putea depune contestații, tot pe 8 iulie, între orele 12:00-18:00. 

După depunerea contestațiilor, lucrările vor fi recorectate, iar rezultatele finale, de după contestanții, de la examenul de Bacalaureat 2024, vor fi publicate pe 12 iulie. 

Luni, elevii au dat prima probă scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat 2024, la Limba română, iar marți a avut loc proba obligatorie a profilului (matematică – pentru profilul real – sau istorie – pentru profilul uman). 

BAC 2024: Modele de subiecte la Fizică și bareme de corectare publicate de Ministerul Educației 

Pentru examenul de Bacalaureat 2024 la Fizică absolvenții de liceu au avut la dispoziție și modele de subiecte puse la dispoziție de Ministerul Educației.

Examenul de Fizică de la examenul de BAC 2024 are aceeași structură ca examenele la Fizică de la Bacalaureat din anii anteriori. 

Ce a picat în anii trecuți la Bacalaureat la Economie 

Pe lângă modelele publicate de Ministerul Educației, elevii s-au putut pregăti pentru examenul de Bacalaureat 2024 la Fizică consultând și subiectele care s-au dat în anii trecuți. 

Și în anii trecuți subiectele la examenul de BAC la Fizică au păstrat aceeași structură. 

INTERVIURILE HotNews.ro