Sari direct la conținut

BAC 2024. Proba la Informatică, joi. Subiecte și bareme

HotNews.ro
Rezultate evaluarea națională 2024
Rezultate evaluarea națională 2024

Joi se termină examenul de Bacalaureat 2024 cu proba la alegere a profilului. O parte dintre absolvenții de liceu au ales să dea a treia probă scrisă la Informatică. Examenul scris de la BAC 2024 a început la ora 9:00 și s-a încheiat la ora 12:00. 

Elevii au avut la dispoziție trei ore pentru rezolvarea subiectelor primite la BAC 2024. 

Cei care au susținut săptămâna acesta probele scrise la examenul de BAC 2024 vor afla primele note pe 8 iulie. Dacă vor fi nemulțumiți de rezultatele obținute, vor putea depune contestații, tot pe 8 iulie, între orele 12:00-18:00. 

După depunerea contestațiilor, lucrările vor fi recorectate, iar rezultatele finale, de după contestanții, de la examenul de Bacalaureat 2024, vor fi publicate pe 12 iulie. 

Luni, elevii au dat prima probă scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat 2024, la Limba română, iar marți a avut loc proba obligatorie a profilului (matematică – pentru profilul real – sau istorie – pentru profilul uman). 

BAC 2024: Modele de subiecte la Informatică și bareme de corectare publicate de Ministerul Educației 

Ministerul Educației a publicat în noiembrie anul trecut un singur model de subiecte după care elevii de liceu s-au putut pregăti pentru proba la Informatică de la examenul de Bacalaureat 2024. 

Ce a picat în anii trecuți la Bacalaureat la Informatică

Totuși, elevii au putut să se obișnuiască cu modelul de subiectele care se dau la Informatică la Bacalaureat 2024 consultând și subiectele care au picat în anii trecuți la această probă. 

HotNews.ro va publica subiectele primite de elevi și baremele de corectare de la Informatică la Bacalaureat 2024 imediat ce acestea vor fi disponibile. 

INTERVIURILE HotNews.ro