Sari direct la conținut

Bărbat tâlhărit în locuința sa din Pantelimon, unde a fost bătut și legat/ Victima, găsită după ce vecinii au auzit strigăte de ajutor

HotNews.ro
masina politie, Foto: Agerpres
masina politie, Foto: Agerpres

Un bărbat din Pantelimon (Ilfov) a fost tâlhărit în locuința sa de către o persoană pe care o cunoștea de puțin timp și pe care a dus-o la el acasă. Victima a fost bătură, apoi legată cu un cearceaf, iar agresorul a fugit cu 10.000 de lei. Poliția a fost alertată de către un vecin care a auzit strigăte de ajutor.

Conform unui comunicat transmis joi de Poliția Ilfov și citat de News.ro, miercuri seară poliţiştii din Pantelimon au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, că, vecinul său este legat în casă şi strigă după ajutor. Polițiștii care au mers la fața locului au găsit victima – un bărbat de 36 de ani -, legată cu un cearşaf şi cu urme de agresiune pe corp.

Potrivit sursei citate, principalul suspect, un bărbat de 30 ani, a fost depistat apoi pe o stradă din București.

Anchetatorii spun că miercuri seară cei doi bărbaţi au mers la locuința victimei, unde la scurt timp bărbatul de 30 de ani l-a agresat pe celălalt, folosind și un cuţit, apoi l-a legat cu un cearşaf. Agresorul i-ar fi sustras apoi victimei 10.000 de lei, un telefon mobil şi mai multe bijuterii din aur.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal, apoi pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Surse judiciare au precizat că cei doi bărbaţi se cunoşteau de puţin timp, iar în prima fază suspectul a refuzat să recunoască că a fost în casa victimei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro