Sari direct la conținut

Beach, please! 2024 începe la Costinești. Peste 120.000 de oameni sunt așteptați la festivalul de muzică urbană

HotNews.ro
Fotografie ilustrativă / Plaja din Costinești. Sursă DreamsTime
Fotografie ilustrativă / Plaja din Costinești. Sursă DreamsTime

Ediția 2024 a festivalului de muzică urbană începe miercuri și se termină duminică, 14 iulie, la Costinești. Evenimentul are loc pe 21 de hectare de teren, iar peste 200 de artiști vor urca pe cele trei scene amenajate la malul mării.

Festivalul de muzică urbană de la Costinești începe miercuri, pe 10 iulie, și va dura cinci zile, timp în care peste 200 de artiști din țară și străinătate vor concerta pe cele trei scene ale evenimentului, la care sunt așteptați peste 120.000 de participanți.

Cei mai mari artiști internaționali confirmați, care sunt headlinerii evenimentului, sunt Travis Scott, French Montana, Wiz Khalifa, Rick Ross, Rich the Kid, Don Toliver, Anitta, Rich Amiri, Yeat, Ice Spice.

Ziua de miercuri este „ziua 0” a festivalului, ceea ce înseamnă că nu va fi muzică live, line-up-ul începând de joi. Festivalierii pot participa miercuri la activități în roata panoramică, skate park sau terenuri de sport.

Autobuze de transport în 10 stații de pe litoral

Organizatorii evenimentului, printre care se numără și Selly, au pus la dispoziție 120 autobuze care vor trece prin principalele stațiuni litorale și care vor transporta participanții până la festival.

Autobuzele vor circula non-stop și vor pleca la fiecare 15 minute din Constanța, Eforie Nord și Mangalia, oprind în Saturn, Venus, Cap Aurora, Neptun, Olimp, Eforie Sud, Eforie Nord, potrivit site-ului oficial al festivalului.

Pentru cei care merg cu mașina personală, Selly – co-fondator al Beach, Please!, a anunțat că aceștia au la dispoziție o parcare de 50 de hectare care va rămâne deschisă pe toată perioada festivalului.

Zonă de camping în incinta festivalului

Evenimentul dispune și de o zonă specială pentru camping, unde participanții își pot instala propriile corturi sau pot închiria din cele puse la dispoziție de către organizatori, contra cost.

Zona va dispune de securitate, camere de supraveghere, dușuri și toalete.

„Două spitale făcute în interiorul evenimentului, trei puncte medicale adiționale, șase ambulanțe private. Aproape 1.000 de agenți de pază vor veghea buna desfășurare a acestui eveniment și avem, de asemenea, un dispecerat video de unde fiecare punct din festival este monitorizat non-stop de către echipele de pază.

De asemenea, în interiorul festivalului se află toate structurile relevante ale statului – poliția, jandarmeria, Agenția Națională Antidrog, ISU, BCCO, Brigada Antiteroristă, ANITP.

În ceea ce privește combaterea consumului și traficului de droguri, încă din primul an, festivalul nostru a avut o politică de toleranță 0 la consumul de substanțe interzise”, a declarat Selly într-o conferință de presă, susținută la Costinești înaintea începerii festivalului.

Încă se mai pot cumpăra bilete

Doritorii care vor să ajungă la Beach, Please! încă își pot cumpăra bilete de pe site-ul oficial.

Prețurile pentru biletele pe o zi sunt între 299 și 549 de lei, iar cele de acces general – pentru toate zilele de festival, pornesc de la 895 de lei și pot costa până la 1995 de lei, în funcție de accesul la VIP și în backstage.

Organizatorii susțin că este cel mai mare festival urban din sud-estul Europei și din motive de securitate, vârsta minimă pentru cei care pot veni la Beach, Please! 2024 este de 14 ani.


Adolescenții cu vârsta cuprinsă între 14 și 15 ani trebuie să fie însoțiți de un adult sau un tutore. Atât minorul, cât și însoțitorul trebuie să își achiziționeze un bilet, conform organizatorilor.

Cele mai scumpe bilete rămân duminică, atunci când va concerta pe Main Stage Travis Scott.

Sursă foto: Dreamstime

Nota redacției: HotNews.ro își cere scuze pentru ilustrarea articolului cu poza altui festival.

INTERVIURILE HotNews.ro