Sari direct la conținut

Ben Affleck – Jennifer Lopez, ce rol a jucat „starea de bine” în divorțul lor

HotNews.ro
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Jennifer Lopez a cerut divorțul de actorul Ben Affleck pe 20 august, la exact doi ani de la căsătoria lor. Schimbările impredictibile de dispoziție ale lui Affleck au avut un rol central în divorț, scrie publicația People.

În pofida sentimentelor dintre ei, schimbările bruște și extreme de dispoziție ale actorului de 52 de ani au dus finalmente la o ruptură între cei doi, a declarat o sursă apropiată celor doi.

„Adevărul este că a fost multă dragoste între cei doi, dar din neferiire au devenit evidente schimbările capricioase de dispoziție ale lui Ben pe care nu le putea ascunde de presă, oricât ar fi încercat. Puteai vedea comportamentul straniu, schimbările extreme de dispoziție”, a declarat sursa People, adăugând că actorul putea fi foarte fericit și amabil, după care să aibă o atitudine sumbră, deprimată.

Din luna aprilie – Lopez (55 de ani) a înscris în cererea de divorț data de 26 aprilie ca ziua în care a survenit separarea – cuplul a încercat să facă din căsătoria lor una funcțională, dar dispoziția fluctuantă a lui Affleck a îngreunat lucrurile.

„Ei au încercat, dar când ai schimbări de dispoziție în care perioadele de exuberanță alternează cu cele de depresie apare o toxicitate generalizată și nimeni nu te poate ajtua, trebuie să te ajuți singur. N-aș spune că nu a fost dragoste între ei, normal că a fost. Lumea i-a susținut, dar între cine spunea el că este și cine s-a dovedit a fi, diferența era mare”, a declarat sursa citată.

Lopez a depus actele de divorț la a doua aniversare a nunții ei cu Affleck în Georgia în 2022 – legal se căsătoriseră deja la Las Vegas pe 17 iulie 2022 – după ce au petrecut aproape toată vara separați, pe coaste diferite ale SUA.

Este cea de-a doua despărțire dintre cei doi, după aceea din 2004.. O altă sursă a People a declarat că alegerea datei pentru depunerea actelor de divorț „este elocventă”. De asemenea, o persoană apropiată lui Lopez susține că aceasta este „cu inima frântă”.

Jennifer Lopez are doi copii, gemenii de 16 ani Max și Emme, cu fostul soț Marc Anthony, iar Ben Affleck are trei copii rezultați din căsnicia cu actrița Jennifer Garner: Violet (18 ani), Seraphina (15 ani) și Samuel (12 ani).

INTERVIURILE HotNews.ro