Sari direct la conținut

BrickLofts: Spațiile de birou care răspund cerințelor noii generații de lideri, profesioniști, antreprenori

BrickLofts: Spațiile de birou care răspund cerințelor noii generații de lideri, profesioniști, antreprenori
Spațiile de birou BrickLofts
 / Sursa foto: BrickLofts


În inima cartierului Floreasca, una dintre cele mai dinamice zone ale Bucureștiului, proiectul BrickLofts a repus în discuție conceptul tradițional de spații de birou. Gândit pentru profesioniștii inovatori și companiile care pun preț pe creativitate și stil, BrickLofts reprezintă combinația ideală între funcționalitate și estetică, un loc unde munca devine inspirație.

Pășind prin spațiile largi, inundate de lumină naturală, imediat devii conștient de atmosfera unică pe care o oferă spațiile BrickLofts. Tavanul înalt, de peste șase metri, și ferestrele masive care se deschid către punctele cardinale principale transformă fiecare birou într-o scenă teatrală de creativitate și eficiență. 

Fiecare element de design a fost meticulos ales pentru a echilibra estetica industrială și confortul modern: de la pardoselile din stejar natural, la finisajele de beton polișat și accente de metal îndrăzneț, totul a fost conceput pentru a crea un mediu de lucru care să inspire și să motiveze. 

Deși suntem o țară cu o cultură a proprietății, am observat o dorință mai mare de a închiria, în special de când biroul a devenit acasă pentru mulți „, explică Mihai Astratinei, Director General In-Spekt Development. Această tendință este alimentată de dorința tinerilor profesioniști de a locui și a lucra în aceleași spații. Dar nu orice fel de spații, ci unele diferite, deosebite, care stimulează creativitatea și inovația.



Un loc de întâlnire pentru minte și spirit

Pentru profesionistul modern, localizarea biroului este la fel de importantă ca designul său interior. Situat strategic în zona de nord a Bucureștiului, BrickLofts este la doar câțiva pași de lacul Floreasca, parcul Bordei și multiple săli de sport. Accesibilitatea facilă la aceste puncte de interes, împreună cu proximitatea față de mijloacele de transport public și principalele artere rutiere ale orașului, face ca BrickLofts să fie locația ideală pentru cei care doresc să îmbine productivitatea cu un stil de viață urban și activ.

Companiile și freelancerii care aleg să-și stabilească aici sediul devin membri ai unei comunități dinamice. Spațiile sunt oferite sunt atât de diverse, pentru nevoi la fel de diferite ale profesioniștilor: de la spații retrase, dar primitoare și luminoase, unde pot fi organizate întâlniri sau activități ce necesită liniște, până la spații comune, extrem de largi, proiectate pentru interacțiune și colaborare, care încurajează schimbul de idei și crearea de parteneriate strategice între diferite domenii de activitate. 

BrickLofts este o locație unde networkingul profesional se întâmplă natural, într-un cadru care favorizează dialogul și inovația.

Biroul e un spațiu extrem de important în care petreci cel mai mult timp din zi și e absolut necesar să fie un loc care te face fericit că ești acolo. Cei care s-au mutat deja în clădire spun că apreciază spațiul deschis, volumul pe orizontală și pe verticală, lumina care inundă toate camerele, senzația de respiro, zonele largi și aerisite, potrivite pentru creație și inspirație. Un alt atuu important este numărul mare de locuri de parcare din cele două niveluri subterane ale clădirii, care fac extrem de facil accesul în locație. Per ansamblu,  raportul între dotările și calitatea clădirii și prețul de închiriere, este clar în favoarea clientului”, explică Mihai Astratinei.

Angajamentul față de sustenabilitate este profund înrădăcinat în filosofia BrickLofts. Materialele folosite sunt durabile și ecologice, iar designul este gândit pentru a minimiza impactul asupra mediului. Acest angajament față de mediu susține valorile chiriașilor și asigură un spațiu de lucru sănătos, luminos și aerisit.

Integrarea între estetică și funcționalitate al spațiilor de închiriat BrickLofts oferă o nouă paradigmă în designul spațiilor de birou, una care îmbrățișează nevoia de mobilitate și flexibilitate a noii generații de profesioniști.

Mai multe detalii despre posibilitățile de închiriere la BrickLofts pot fi găsite pe site-ul oficial www.bricklofts.ro.