Sari direct la conținut

Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei a patrulat zilele acestea prin metroul bucurestean

HotNews.ro

Luptatori de la Brigada Speciala de Interventie din cadrul Jandarmeriei Romane au facut, in aceste zile, misiuni de patrulare, cu arme semiautomate in dotare, pe magistralele de metrou din Bucuresti, informeaza Mediafax.

In weekend, mai multe echipe de luptatori ai Brigazii Speciale de Interventie „Vlad Tepes” a Jandarmeriei Romane au fost surprinse in timp ce patrulau in zona magistralelor de metrou din Bucuresti, purtand asupra lor arme semiautomate. Misiunile de patrulare nu au legatura cu evenimentele recente de pe plan international (n.r. atentatele de la Bruxelles), ci fac parte dintr-un protocol, sustin reprezentantii Jandarmeriei Romane.

” Misiunea Brigazii Speciale de Interventie face parte dintr-un ansamblu de actiuni ale Jandarmeriei, care au drept scop mentinerea unui climat de siguranta ridicat. Sunt masuri proactive, menite totodata sa creasca capacitatea de reactie si interventie, in special in zonele unde sunt aglomerari mari de persoane. Cetatenii nu au motive de ingrijorare si le recomandam sa fie linistiti la vederea jandarmilor. Prezenta cotidiana a fortelor de ordine, la metrou sau in orice alta locatie este doar in beneficiul acestora „, a declarat, pentru Mediafax, Irina Dragan, purtator de cuvant al Jandarmeriei Romane.

Brigada Speciala de Interventie ,,Vlad Tepes￯ este unitatea de elita a Jandarmeriei, structura specializata a Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Aceasta are, printre altele, atributii in domeniul prevenirii si combaterii actelor de terorism si criminalitate organizata.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro