Sari direct la conținut

Britney Spears spune că a fost pălmuită de garda personală a baschetbalistului Victor Wembanyama

HotNews.ro
Politia a intervenit dupa ce Britney Spears ar fi fost palmuita de paza lui Victor Wembanyama , Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Politia a intervenit dupa ce Britney Spears ar fi fost palmuita de paza lui Victor Wembanyama , Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Britney Spears spune că a fost lovită cu dosul palmei de un agent de securitate care îl proteja miercuri pe baschetbalistul francez Victor Wembanyama în Las Vegas, scriu Reuters și BBC.

Un ziar din Las Vegas a raportat joi că poliția a răspuns la o altercație pentru a investiga o potențială agresiune. Ziarul a spus că poliția a făcut un raport, dar nu a făcut nicio arestare și că nu tratează cazul ca pe o chestiune penală.

Spears a spus într-o postare pe rețelele de socializare că incidentul a fost o „experiență traumatică” pentru care nu era pregătită.

Spears spune că l-a văzut pe baschetbalistul de 19 ani și a vrut să îl abordeze pentru a-l felicita pentru succesul său.

„Era foarte mult zgomot așa că l-am bătut pe umăr pentru a-i atrage atenția”, a spus Spears.

Wembanyama a spus că „nu a văzut ce s-a întâmplat”, dar că cineva l-a prins din spate, nu doar l-a bătut pe umăr.

„Știu doar că securitatea a împins-o. Nu știu cu câtă forță, dar securitatea a împins-o. Nu m-am oprit să mă uit pentru a intra înăuntru și să mă bucur de o cină plăcută.”

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro