Sari direct la conținut

Bunicul fetiței schilodite de adolescentul de 17 ani fără permis cere pedepse mai dure pentru cei care conduc ilegal

HotNews.ro
Bunicul fetiței schilodite de adolescentul de 17 ani fără permis cere pedepse mai dure pentru cei care conduc ilegal
Accident INQUAM Photos / George Calin

Fetița de 7 ani care a fost rănită de adolescentul de 17 ani în urmă cu o săptămână în pcarea de lângă Parcul Pantelimon din București a fost transferată de la ATI într-un salon al Spitalului Grigore Alexandrescu, a anunțat bunicul copilei.

Fratele de 9 ani al fetiței a fost ucis duminica trecută, iar micuței i-a fost amputat piciorul, după ce operația făcută de medici pentru a-i salva membrul inferior nu a reușit. Complicațiile îi puneau viața in pericol,

Bunicul copiilor a precizat în fața presei aflate la la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală care este starea fetiței.

„A fost scoasă de pe secţia ATI şi mutată în salon”, a relatat bunicul copiilor la Antena 3, precizând însă că fetiţa nu a dormit toată noaptea, conform News.ro.

„Sperăm ca măcar ea să fie în viaţă şi să o ajutăm şi să ne bucurăm de orice zi alături de ea”, a precizat el.

„Familia mea este îndurerată, nu ne vine să credem ce ni s-a întâmplat”, a declarat bărbatul, amintind că duminică se împlineşte o săptămână de la tragedia care le-a lovit familia. El a spus că nepoţii săi mai aveau nici 10 metri până la intrraea în parc, la momentul la care accidentul a avut loc.

„Ne simţim groaznic… Durere…Pentru noi viaţa nu mai are niciun sens”, a afirmat el.

Bunicul copiilor afirmă, referindu-se la autorul accidentului, aflat în arest în preventiv, că „aceşti oameni vor să scape cu control judiciar pe motiv că a fost o joacă”.

El a făcut apel la autorităţi, la ministrul Justiţiei, Guven, la parlamentari, să fie modificată și înăsprită legislaţia

„Cerem să se dubleze pedepsele pentru cei care conduc fără permis”, a spus bărbatul, argumentând că autorul accidentului a condus conştient că nu are permis.

El a adăugat: „Să se schimbe legea, ONG-urile să ajute, societatea civilă, să fie lege egală şi dreaptă pentru toţi!”.

INTERVIURILE HotNews.ro