Sari direct la conținut

Buşoi: Suntem datori să avem un parteneriat corect cu PSD, dar să nu uităm că are o agendă proprie şi de-a lungul ultimilor ani a luat decizii profund greşite faţă de români

HotNews.ro
Cristian Busoi, Foto: Facebook - Cristian Busoi
Cristian Busoi, Foto: Facebook - Cristian Busoi

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi a afirmat sâmbătă, în cadrul unei întâlniri politice a PNL în Argeş, că liberalii trebuie să aibă un „parteneriat corect” cu PSD, dar să nu uite că „Partidul Social Democrat are o agendă proprie şi de-a lungul ultimilor ani a luat decizii profund greşite faţă de România şi faţă de români”, relatează News.ro.

Prezent sâmbătă la conferinţa de alegeri a PNL Argeş, europarlamentarul Cristian Buşoi le-a transmis membrilor PNL Argeş să nu uite că partenerii de guvernare de la PSD au propria agendă.

„Sunt convins că avem un viitor care să ne asigure victoriile pe care le aşteptăm. Să nu uităm însă că vremurile sunt unele dificile. Da, PNL a mai trecut România prin încercări grele în cursul istoriei. O parte dintre noi am mai avut de a face cu criza anilor 2009, 2010, 2011. Suntem însă într-o perioadă în care trebuie să ne revenim după impactul pandemiei asupra societăţii, asupra sistemului de sănătate, asupra economiei. Suntem într-o perioadă în care trebuie să răspundem cu politicile adecvate în faţa creşterii preţurilor, inflaţiei, creşterii total neaşteptate a preţurilor la energie. Trebuie să facem faţă şi impactului politic, militar, economic al războiului din Ucraina, al invaziei ilegale, criminale, neprovocate a Ucrainei de către Rusia. (…) Avem datoria să impunem în coaliţia de guvernare acele măsuri care sunt benefice în primul rând pentru România. Sigur, suntem datori să avem un parteneriat corect cu partenerul nostru de guvernare, dar să nu uităm că Partidul Social Democrat are o agendă proprie şi de-a lungul ultimilor ani a luat decizii profund greşite faţă de România şi faţă de români, deci trebuie să continuăm şi să impunem o agendă reformistă, trebuie să impunem măsurile potrivite în sistemul de sănătate, în sistemul educaţional, în economie”, a afirmat Cristian Buşoi în discursul său.

El a precizat că în judeţul Argeş PNL „merită mai mult”, subliniind că la nivel naţional partidul „şi-a găsit o direcţie bună”, actuala conducere oferind „garanţia unui parteneriat mai strâns ca niciodată cu preşedintele Klaus Iohannis”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro