Sari direct la conținut

Cătălin Drulă anunță că este „o șansă foarte mare” să candideze la alegerile prezidențiale

HotNews.ro
Liderii Alianței Dreapta Unită, Ludovic Orban, Cătălin Drulă și Eugen Tomac, Foto: Inquam Photos / Malina Norocea
Liderii Alianței Dreapta Unită, Ludovic Orban, Cătălin Drulă și Eugen Tomac, Foto: Inquam Photos / Malina Norocea

Preşedintele USR Cătălin Drulă a anunţat că încă nu a luat o decizie, însă există o şansă foarte mare ca el să fie candidatul Alianţei Dreapta Unită la alegerile prezidenţiale. „Ne dorim să avem candidat unic şi pentru prezidenţiale şi să mergem împreuna pentru parlamentare”, a spus liderul USR, conform News.ro.

„Există o şansă foarte mare pentru Dreapta Unită să dea următorul preşedinte al României pentru că, odată intraţi în turul doi, putem câştiga. Încă nu am stabilit candidatul şi nu o să-mi iau libertatea să-l anunţ aici. Nu l-am stabilit încă cu colegii de alianţă. Ne dorim să avem candidat unic şi pentru prezidenţiale şi să mergem împreuna pentru parlamentare”, a declarat Cătălin Drulă, vineri la Digi 24.

Întrebat dacă din USR va fi candidatul pentru prezidenţiale, liderul USR a răspuns că „e o posibilitate cu şanse mari”.

„Nu avem această decizie luată, dar e o posibilitate cu şanse mari, pentru că USR este partidul în jurul căruia s-a făcut această alianţă,” a precizat Drulă.

Referitor la posibilă candidatură a lui Dacian Cioloş, Cătălin Drulă spune că nu crede „că această soluţie este pe masă”.

El a mai explicat că „există o şansă foarte mare” să fie candidat pentru alegerile prezidenţiale.

„Eu nu o să mă ascund, cum am văzut la tot felul de preşedinţi de partid. Eu vă spun că, natural, preşedintele unui partid este un candidat, deci există o şansă foarte mare ca eu să fiu candidatul, dar vom avea un anunţ la momentul în care vom avea decizia oficială,” a conchis Drulă.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro