Sari direct la conținut

Cazul Chiajna: Tatăl care şi-a sechestrat fiica de 5 ani a fost reţinut pentru 24 de ore

HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Bărbatul care şi-a sechestrat fiica de cinci ani într-o locuinţă din Chiajna a fost reţinut, sâmbătă, de poliţişti pentru 24 de ore, el fiind acuzat de lipsire de libertate, ameninţare şi violenţă în familie.

„La data de 6 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov l-au reţinut pe bărbat, pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale. Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, ameninţare şi violenţă în familie”, a anunțat IPJ Ilfov, citat de Agerpres.

Sursa citată aminteşte că un bărbat din localitatea ilfoveană Chiajna şi-a agresat joi soţia şi apoi s-a baricadat în locuinţă cu fetiţa sa, în vârstă de cinci ani. Individul avea în casă două butelii cu gaz.

După 28 de ore de negocieri, bărbatul s-a predat de bunăvoie şi a ieşit singur din casă, fiind preluat de către poliţişti. De asemenea, fetiţa a fost eliberată, fără a suferi vătămări.

Citește pe acest subiect:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro