Sari direct la conținut

CBS a plătit cel puțin 7 milioane de dolari pentru interviul cu Meghan Markle și prințul Harry

HotNews.ro
Meghan Markle si printul Harry in timpul interviului acordat lui Oprah, Foto: Alex Todd / Avalon Editorial / Profimedia Images
Meghan Markle si printul Harry in timpul interviului acordat lui Oprah, Foto: Alex Todd / Avalon Editorial / Profimedia Images

Compania-mamă a CBS, ViacomCBS, a plătit între 7 și 9 milioane de dolari pentru drepturile de difuzare ale interviului realizat de Oprah Winfrey cu Meghan Markle și prințul Harry, relatează Insider.

Harpo Productions, compania de producție a lui Winfrey, a încercat de asemenea să vândă interviul altor două televiziuni americane, NBC – deținută de Comcast, și ABC – deținută de Disney, potrivit Wall Street Journal care a dezvăluit pentru prima dată informația.

ViacomCBS a cumpărat drepturile de a difuza interviul în Statele Unite și pe piețele internaționale, relatează WSJ.

Un reprezentant al cuplului a afirmat că Harry și Markle nu au fost plătiți pentru a lua parte la interviu.

În Regatul Unit ViacomCBS a vândut drepturile de difuzare ITV care a licitat mai mult pentru acestea decât Channel 4, Channel 5 și Sky, potrivit The Sunday Times.

BBC nu a licitat pentru drepturile de difuzare, potrivit aceleiași surse.

Meghan Markle a făcut mai multe informații șocante în cadrul interviului, printre care că a avut gânduri suicidare ca urmare a mediatizării sale intense de către presa britanică și că membri ai familiei regale au speculat cu privire la culoarea pielii fiului acesteia și a prințului Harry.

REFERINȚE:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro