Sari direct la conținut

Cele mai tari funcții AI disponibile pe noile telefoane Google Pixel 9. Vezi ofertele și avantajele exclusive de la eMAG

Cele mai tari funcții AI disponibile pe noile telefoane Google Pixel 9. Vezi ofertele și avantajele exclusive de la eMAG
Google Pixel 9 Foto: eMAG

Dacă ești în căutarea unui telefon care să îți facă viața mai ușoară și mai interesantă, noile smartphone-uri Google Pixel 9, disponibile pentru precomandă pe eMAG, s-ar putea să fie exact ceea ce cauți.

Pixel 9, Pixel 9 Pro și Pixel 9 Pro XL sunt echipate cu un cip conceput special pentru Gemini – principalul model de inteligență artificială al Google -, care îți permite gestionarea serviciilor bazate pe AI direct de pe dispozitiv. Astfel, nu doar că vei putea rezolva diverse sarcini de zi într-un mod simplu și amuzant, dar vei beneficia și de un upgrade în ce privește confidențialitatea și securitatea datelor.

eMAG, în parteneriat cu Google, îți dă ocazia să fii printre primii oameni care beneficiază de această experiență. Prețurile pornesc de la 4.589,99 de lei și poți opta pentru achiziția prin programul Easy BuyBack. Mai exact, intri pe eMAG, alegi modelul de Google Pixel dorit, selectezi opțiunea BuyBack și primești până la 1.000 de lei bonus la vânzarea vechiului telefon pe Flip. Simplu și fără bătăi de cap, vei avea banii în cont în 3 zile de la acceptarea ofertei finale din partea Flip.

Hai să vezi ce poți face cu noul Pixel 9 cu ajutorul inteligenței artificiale și nu rata oferta eMAG!

Asistentul virtual pe care l-ai visat mereu

Te-ai săturat să scotocești prin e-mailuri sau să cauți locuri în care să îți faci cumpărăturile? Pixel 9 vine cu asistentul virtual Gemini, care îți face viața mult mai ușoară. Imaginează-ți că primești o invitație la o petrecere – Gemini o citește pentru tine și îți sugerează imediat locuri din apropiere unde poți cumpăra un cadou potrivit. Sau poate vrei să știi cum poți folosi anumite ingrediente din frigider – doar faci o poză și primești sugestii de rețete. E ca și cum ai avea un asistent personal care te ajută să îți organizezi viața.

Creație și distracție cu „Pixel Studio”


„Pixel Studio” îți permite să creezi imagini doar cu ajutorul textelor. Scrii ce îți dorești, iar AI-ul îți generează o imagine realistă. Este perfect pentru cei care vor să se distreze și să-și testeze limitele imaginației. Fie că vrei să creezi o imagine amuzantă pentru rețelele de socializare sau să explorezi noi idei vizuale, acest instrument te va cuceri!

Fii mereu în poză cu „Add Me”

Cui nu i s-a întâmplat să se sacrifice în spatele camerei pentru a face o fotografie de grup? Cu noua funcție „Add Me” de la Google, acest lucru este de domeniul trecutului. Imaginează-ți că faci o poză cu prietenii, iar cineva trebuie să apese pe buton – dar, cu ajutorul AI-ului, poți fi și tu în poză! Tot ce trebuie să faci este să schimbi locul cu un prieten după ce ai făcut prima poză, iar software-ul adaugă automat, ca prin magie, persoana care a lipsit inițial.

Găsește totul cu „Pixel Screenshots”

Cât timp pierzi căutând prin telefon screenshotul pe care l-ai făcut la un moment dat? Cu „Pixel Screenshots” nu mai trebuie să-ți faci griji. Pixel 9 organizează toate capturile de ecran într-un singur loc și, mai mult decât atât, le analizează pentru tine. De exemplu, dacă faci o poză unei perechi de cizme, telefonul găsește instantaneu detalii despre ele online – inclusiv magazinul de unde le poți cumpăra! Practic, o să ai propriul expert digital care îți organizează și interpretează informațiile.

„Pixel Weather” – Fii mereu pregătit, indiferent de vreme

Cu toții verificăm prognoza meteo, dar ce-ar fi dacă telefonul tău ți-ar spune exact când să nu pleci fără umbrelă sau când e cazul să iei un pulover cu tine. „Pixel Weather” este mai mult decât o simplă aplicație meteo! Este un asistent care te ține la curent cu schimbările vremii, prin notificări personalizate. Nu vei mai fi luat din surprindere nici de furtuni, nici de viscol și nici de schimbările bruște de temperatură.

Oferta eMAG

Noua generație de dispozitive Google Pixle a devenit disponibilă pentru precomandă la eMAG imediat după lansare.

În plus, dacă achiziționezi orice dispozitiv Google Pixel de pe eMAG beneficiezi de oferte speciale, inclusiv abonamente YouTube Premium, Fitbit Premium și un upgrade gratuit la Google One AI Premium pentru 12 luni.

Dacă îți dorești să trăiești cât mai rapid experiența Pixel, fără a pune presiune pe buget, poți opta pentru plata flexibilă în 12, 24 sau 36 de rate prin MyWallet. Mai mult, ai livrare gratuită prin Genius, indiferent dacă alegi să primești coletul la easybox-ul de lângă tine sau să-ți fie livrat direct la ușă prin curier.

Articol susținut de eMAG