Sari direct la conținut

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: primii spectatori au intrat, dar accesul se face greu

HotNews.ro
Jocurile Olimpice de la Paris 2024, Foto: Dimitar DILKOFF / AFP / Profimedia
Jocurile Olimpice de la Paris 2024, Foto: Dimitar DILKOFF / AFP / Profimedia

Accesul primilor spectatori la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris pe malurile Senei a fost deschis vineri puțin după ora 16.30, cu patru ore înainte de începerea paradei, potrivit AFP.

Spectatorii posesori de bilete vor putea accesa una dintre cele cincisprezece loje (n.r. locuri în picioare) pentru cele 222 000 de locuri gratuite sau în tribună pentru cele 104 000 de locuri cu plată, după ce vor trece de filtrele de poliție.

Cu toate acestea, accesul nu era încă deschis în jurul orei 17.00 în unele locuri, potrivit jurnaliștilor AFP, poliția așteptând unda verde pentru a lăsa să treacă spectatorii, dintre care unii deveneau nerăbdători.

„Am avut timp să fiu intervievată de jurnaliști din întreaga lume și încă nu este deschis”, se plângea o femeie, agățându-se de o barieră.

Au mai rămas puține ore până la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, festivitate care va fi unică în istoria competiției: nu va avea loc pe stadion, ca până acum, ci de-a lungul fluviului Sena, pe o distanță de câțiva kilometri.

INTERVIURILE HotNews.ro