Sari direct la conținut

Cinci adolescenți arestați pentru uciderea unui octogenar în Marea Britanie. Trei dintre ei aveau doar 12 ani

HotNews.ro
Cinci adolescenți arestați pentru uciderea unui octogenar în Marea Britanie. Trei dintre ei aveau doar 12 ani
Polițiști în Marea Britanie Foto: Ioannis Alexopoulos/LNP/Shutters / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cinci adolescenţi, printre care trei de 12 ani, au fost arestaţi în Regatul Unit sub suspiciunea că au ucis un bătrân de 80 de ani în urma unui “atac grav” într-un parc, informează DPA, citată de Agerpres.

Poliţia comitatului Leicestershire a lansat investigaţia pentru omucidere după ce bătrânul decedase la spital în urma unor leziuni suferite duminică seara.

Poliţiştii au arestat cinci adolescenţi, un băiat şi o fată de 14 ani, şi un băiat şi două fete în vârstă de 12 ani, sub suspiciunea de omucidere.

Victima se plimba împreună cu câinele său. Atacul a avut loc în apropiere de intrarea în parc şi un grup de adolescenţi a fugit de la locul faptei înainte să sosească serviciile de urgenţă, a informat poliţia.

Poliţia doreşte să discute cu orice persoană s-a aflat în timpul atacului în zonele din apropiere. „Din păcate, în urma decesului victimei în această noapte, aceasta a devenit acum o anchetă pentru omucidere”, a declarat inspectorul Emma Matts, ofiţer superior de investigaţii.

„Poliţiştii continuă să lucreze în ritm accelerat pentru a stabili detaliile atacului şi noi am operat o serie de arestări în timp ce încercăm să înţelegem ce s-a întâmplat. Locul atacului din parc va continua să fie izolat pe durata investigaţiei noastre”, a spus Emma Matts.

„De asemenea, poliţişti locali se află în zonă asigurând patrule de siguranţă şi pot discuta cu oricine din comunitatea locală care are îngrijorări”, a adăugat ea.

INTERVIURILE HotNews.ro