Sari direct la conținut

Ciolacu spune că Natalia Intotero se va recupera repede după accident: A contat enorm că, în momentul impactului, purta centură

HotNews.ro
Natalia Intotero , Foto: Inquam Photos - Sabin Cirstoveanu
Natalia Intotero , Foto: Inquam Photos - Sabin Cirstoveanu

Premierul Marcel Ciolacu a venit cu precizări miercuri după vizita la spital făcută ministrului Familiei, Natalia Intotero, care a avut un accident rutier cu o zi în urmă. „Am fost la spital, dimineață, din fericire este bine, este pozitivă, se va recupera repede. A contat enorm că, în momentul impactului purta centură pe locul din spate. Centura de siguranță salvează vieți”, a spus Ciolacu.

Premierul a publicat miercuri dimineață pe pagina sa de Facebook un mesaj de la vizita făcută Nataliei Intotero.

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost rănită, marți, într-un accident rutier produs pe Valea Oltului. Conform unor surse din Poliție, mașina în care se afla Intotero a fost lovită violent de un alt autoturism, apoi s-a răsturnat. Autoturismul în care se afla Intotero aparține SPP.

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a transmis, marți seara, că este bine, în contextul în care în urmă cu câteva ore mașina Serviciului de Protecție și Pază (SPP) în care se afla a fost implicată într-un accident, pe Valea Oltului.

După accident, ministrul Familiei a fost transportată la spital, așa cum prevede protocolul SPP.

Și celelalte persoane care se alfau în mașină, șoferul și o persoană din echipa lui Intotero, sunt bine, conform SPP. 

Accidentul a fost produs de o șoferiță în vârstă de 41 de ani.

INTERVIURILE HotNews.ro