Sari direct la conținut

Claudiu Târziu: Politica AUR e una a iubirii. Toţi cei care ni se împotrivesc nu sunt decât duşmanii dragostei

HotNews.ro
Claudiu Târziu, Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Claudiu Târziu, Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Caravana „Patrioţi în Europa”, organizată de AUR pentru prezentarea candidaţilor la alegerile din 9 iunie, a fost sâmbătă în judeţul Bistriţa-Năsăud. Preşedintele Consiliului naţional de conducere al partidului, Claudiu Târziu, le-a cerut celor prezenţi să aleagă candidaţii formaţiunii la alegerile locale şi europarlamentare şi a mai spus că „politica AUR este una a iubirii”, iar cei care se opun partidului nu sunt decât „duşmanii dragostei”.

În Bistriţa, după un flashmob în parcul unde se regăseşte şi Cetatea Bistriţei, o parte dintre candidaţii la alegerile europarlamentare din 9 iunie, alături de candidaţi la alegerile locale din judeţ, au fost prezentaţi asistenţei, relateză un comunicat de presă al AUR, citat de News.ro.

„Mă bucur să ne regăsim, dragi bistriţeni, fraţi români, fraţi creştini, într-un moment în care ţara noastră trece printr-o mare cumpănă. Europa întreagă trece printr-o mare cumpănă, într-un moment în care e nevoie ca apărătorii patriei române să se unească şi să lupte împreună, dincolo de toate diferenţele, dincolo de toate animozităţile, dincolo de orice ar putea să ne despartă, cu gândul numai la ceea ce ne poate uni. Şi ce ne poate uni mai mult decât patriotismul, care este dragostea de patrie, dragostea de ţară. Naţionalismul este dragostea de neam şi această dragoste ne animă pe noi toţi cei care facem parte din mişcarea de renaştere naţională, a cărei expresie politică este Partidul AUR”, a afirmat Claudiu Târziu, potrivit sursei citate.

El a mai spus că „familismul, această dragoste pentru familie, acest imbold de a constitui şi de a ocroti familia, ca şi creştinismul, care este în fibra noastră naţională, care este sufletul românesc, care este dragostea pentru Dumnezeu, înseamnă AUR”.

„Familie, naţiune, credinţă şi libertate. Noi am pus aceste valori pe steagul nostru, nu ca pe nişte lozinci, ci ca pe un crez. Ele reprezintă exact ce simţim. Iar ele ne fac să facem o politică a dragostei, nu una a urii. Pentru că toate mustesc de dragoste, toate izvorăsc din dragoste şi toate sunt duse mai departe cu dragoste. Politica AUR este deci una a iubirii. Iar toţi cei care ni se opun, toţi cei care ne acuză, toţi cei care ni se împotrivesc, nu sunt decât duşmanii dragostei. Cei care ne urăsc şi ne ponegresc, nu o fac atât pentru noi, ci pentru ceea ce nutrim noi. Pentru aceste iubiri de familie, de naţiune, de credinţă şi de libertate. Şi nu fac aici o afirmaţie gratuită. Dovezile ne stau la tot pasul. Ei nu iubesc această ţară, pe care au închinat-o intereselor străine. Ei nu iubesc libertatea pe care ne-au furat-o, pe care ne-au îngrădit-o, pe care ne-ar lua-o de tot, dacă ar putea. Au încercat în timpul pandemiei, dar nu se vor opri aici. Trebuie să fim pregătiţi tot timpul să ne apărăm libertatea. Ei nu-l iubesc pe Dumnezeu, ei nu iubesc pe români, nu ne iubesc pe noi, pe care ne-au jefuit, pe care ne-au umilit, pe care ne-au batjocorit în fel şi chip”, a continuat Claudiu Târziu, care candidează pentru Parlamentul European pe data de 9 iunie.

Claudiu Târziu şi-a încheiat discursul, spunând: „Dacă nu i-ar urâ atât de mult pe români, Ciucă, Ciolacu, Iohannis şi toată clica lor s-ar opune tuturor relelor care vin din afară şi ar face imposibile relele care se folosesc înăuntru”.

Citește și:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro