Sari direct la conținut

Concertul lui Guess Who de la Timișoara, anulat de organizatori, după ce artistul a fost depistat drogat la volan

HotNews.ro
Guess Who, Foto: Inquam Photos / George Călin
Guess Who, Foto: Inquam Photos / George Călin

Un concert al artistului Guess Who programat pentru sfârșitul săptămânii viitoare la Timișioara a fost anulat de către organizatori până la „clarificarea situației”, după ce rapperul a fost depistat sub influența drogurilor în timp ce se afla la volan.

„Am luat act de evenimentele recente din spaţiul public în care a fost implicat artistul hip-hop Guess Who. Până la clarificarea situaţiei, confirmarea sau infirmarea informaţiilor de către autorităţile competente, ne vedem nevoiţi să anunţăm anularea concertului programat la Timişoara, pentru data de 7 octombrie, ţinând cont de timpul scurt rămas până la desfăşurarea acestuia. Siguranţa publicului şi promovarea unei conduite în acord cu legile vor fi mereu o prioritate absolută pentru noi”, a declarat Alexandra-Maria Rigler, directoare a Centrului de Proiecte al Municipiului Timişoara, potrivit unui comunicat citat de publicația deBanat.

Concertul făcea parte din programul artistic al proiectului „Capitala Europeană a Culturii Timişoara 2023”.

Celebrul rapper Guess Who (Laurențiu Mocanu) a fost prins drogat la volan, miercuri, în sectorul 1 al Capitalei, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare. Artistul ar fi consumat cocaină.

  • „La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.
  • În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.
  • În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

La ieșirea de la audierile de la Brigada Rutieră București rapperul nu a vrut să facă prea multe declarații în fața presei.

„Nu am nimic ce să vă declar. Să așteptăm rezultatele. O zi bună”, a spus el jurnaliștilor.

Într-una dintre melodiile sale, intitulată „Sex”, rapperul invocă consumul de droguri: „Nu există drog mai tare decât sexu’ / Am încercat și Ecstasy, și LSD, și restu’ /

Nu există drog mai tare decât sexul, sex, se-sexul”.

Am încercat și Ecstasy, și LSD, și restu’ /

Nu există drog mai tare decât sexul, sex, se-sexul”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro