Sari direct la conținut

Copil de un an și opt luni, găsit desculț pe stradă după ce a plecat de la o grădiniță din Alba Iulia fără să îl vadă nimeni

HotNews.ro
Grădiniță, Foto: Janaeken / Dreamstime.com
Grădiniță, Foto: Janaeken / Dreamstime.com

Un copil de un an și opt luni a fost găsit pe o stradă din Alba Iulia, după ce a plecat de la grădiniță fără să fie observat de cineva. Trei angajate ale grădiniței sunt cercetate pentru neglijență, scrie Alba 24.

Copilul a fost găsit pe stradă, la aproximativ 200 de metri de grădiniță.

„(…) A fost găsit un copil blonduț, frumușel, desculț, pe o stradă din Micești. După câteva zeci de minute de căutări, a ajuns din nou la grădinița de unde a dispărut. Bineînțeles că ei nu aveau habar că acest copil era dispărut. Doar printr-o minune nu a pățit ceva, având în vedere traficul dintre Alba și Micesti. Nu vreau să mă gândesc la tălpile lui de la asfaltul încins”, a scris cineva pe Facebook.

Ulterior, Poliția a anunțat că s-a autosesizat în acest caz.

  • „La data de 13 iulie 2023, în urma apariției pe o rețea de socializare a unei informații potrivit căreia un minor ar fi fost găsit, pe stradă, fără supraveghere, polițiștii Poliției municipiului Alba Iulia s-au sesizat din oficiu cu privire la posibile fapte de neglijență în serviciu.
  • Din primele cercetări a rezultat că, la data de 13 iulie 2023, în jurul orei 11,00, minorul, în vârstă de un an și 8 luni, ar fi părăsit incinta unei grădinițe, fără a fi observat de personalul instituției, fiind identificat de către o tânără, pe Calea Labului din Alba Iulia, la o distanță de aproximativ 200 de metri de unitatea de învățământ.
  • Minorul a fost dus de tânără la unitatea de învățământ, fără ca incidentul să fie sesizat poliției.
  • În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au identificat 3 angajate ale unității de învățământ, în grija cărora se afla minorul, în momentul în care ar fi părăsit incinta grădiniței.
  • Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu precum și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident”, au transmis reprezentanții Poliției Alba, citați de Alba 24. (Foto: Dreamstime.com)
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro