Sari direct la conținut

Crima de la Padina. Fiii vrăjitoarei Sidonia au fost trimiși în judecată pentru omor

HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa au trimis vineri către instanţa de judecată dosarul în care cei trei fii ai autointitulatei vrăjitoare Sidonia sunt inculpaţi pentru omor după ce au omorât un bărbat în timpul unei petreceri la o unitate turistică din Padina, informează News.ro.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa anunţă că vineri 28 iunie, a trimis către instanţă dosarul în care fiii vrăjitoarei Sidonia sunt inculpaţi pentru omor fiind acuzaţi ca au ucis un om de afaceri în timpul unei petreceri care a avut loc la Padina.

Doi dintre cei trei fraţi au fost deferiti justiţiei sub acuzaţiile de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase în timp ce al treilea este trimis în judecată pentru omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Cei trei (Marin Laurenţiu, Marin Louis-Justin, şi Marin George-Armando) au stat câteva săptămâni în arest preventiv fiind trimişi în arest la domiciliu prin decizia Curţii de Apel Ploieşti.

Fraţii Marin, fiii vrăjitoarei Sidonia, acuzaţi că au ucis cu brutalitate un om pe care l-au înjunghiat cu cuţitul şi l-au lovit cu sălbăticie chiar şi atunci când acesta se afla la pământ, au susţinut, prin apărătorii lor, că s-au aflat în ”legitimă apărare” şi că au fost provocaţi în seara în care l-au omorât pe omul de afaceri dâmboviţean, în timpul unei petreceri.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere, dar şi cele filmate de unii dintre martorii la incident, arată că niciuna dintre persoanele care făceau parte din grupul victimei nu a fost agresivă faţă de aceştia şi că inculpaţii i-au agresat pe unii dintre martori, inclusiv femei.

INTERVIURILE HotNews.ro