Sari direct la conținut

CTP, reacție categorică la scurt timp după apariția cărții lui Nicolae Ciucă: E pe locul 2 în topul coțcăriilor editoriale

HotNews.ro
Cristian Tudor Popescu - CTP la podcastul Recorder, Foto: Captura de ecran
Cristian Tudor Popescu - CTP la podcastul Recorder, Foto: Captura de ecran

Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu compară volumul și campania de promovare a acestuia cu o altă apariție editorială controversată.

CTP reacționează după ce Nicolae Ciucă și-a prezentat cartea „În slujba țării” în emisiunea lui Mircea Dinescu de la Prima TV și și-a publicat volumul pe site-ul personal. 

Într-o nouă postare pe Facebook dedicată acestei cărți, CTP numește cartea „coțcărie editorială” și o compară cu un alt volum controversat.

„Cartea lui Ciucă – pe locul 2.  Deși pentru cartea lui N. Ciucă despre slujbă și țară (Ostașul a căzut între timp) PNL, partid beneficiar de fonduri electorale de la guvern, a cheltuit peste 2 milioane euro, ea nu este decât pe locul 2 în istoria coțcăriilor „editoriale” postdecembriste, după „Eterna și fascinanta Românie”, tipărită în 1994 cu aproape 6 milioane de dolari, bani dați de la buget de guvernul Văcăroiu”, a scris CTP.

Citește și Nicolae Ciucă, despre misiunile din străinătate: „Am făcut ce se cuvenea să facem”. Rețeta pentru „borșul afgan”. Liberalul a postat cartea pe site-ul său

INTERVIURILE HotNews.ro