Sari direct la conținut

Cum a reusit un candidat independent sa obtina aproape 10% din voturile bucurestenilor? Cat l-a costat campania electorala? Nicusor Dan a discutat online cu cititorii HotNews.ro

HotNews.ro
Nicusor Dan, Foto: HotNews / DP
Nicusor Dan, Foto: HotNews / DP

Candidatul independent Nicusor Dan a obtinut 8,45% din voturile bucurestenilor pentru functia de primar general si 4,7% din voturi pentru cea de consilier, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central la ora 18.00. Un rezultat foarte bun, in conditiile in care atunci cand a anuntat ca se inscrie in cursa electorala majoritatea oamenilor au crezut ca este o gluma. Cum a ajuns Nicusor Dan sa aiba atatia sustinatori? Ce sanse are un candidat independet in fata marilor partide? Cat l-a costat campania electorala? Cine sunt cei care l-au finantat? Care a fost miza sa in aceste alegeri? Nicusor Dan a discutat cu cititorii despre toate aceste lucruri.

  • Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la sfarsitul articolului
  • Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro