Sari direct la conținut

Cum se întorc Gogu și Alesia din Pachetul de Rusalii? CFR-ul are întârzieri de ore. Autostrăzile sunt blocate. Sau despre Efectele nenorocite ale minivacanțelor

HotNews.ro
Aglomerație pe autostrada Soarelui, Foto: Catarii | Dreamstime.com
Aglomerație pe autostrada Soarelui, Foto: Catarii | Dreamstime.com

Și-a luat lumea Pachet de Rusalii! Se întoarce acum pachet, că e aglomerație! CFR-ul, din cauza căldurii, are zeci de minute întârziere. Autostrăzile sunt prea mici pentru năvala întoarcerii din vacanță. Românii sunt blocați, sunt făcuți Pachet.

Românii și vacanțele lor

Nu e văgăună unde să nu fi ajuns românii, să-i numim, Gogu și Alesia. În fundături de Maramureș, la căderi de apă în Caraș, la ciupituri de purici în fundul Moldovei. Uite, ici în Jimbolia, uite, colo la Pătrunsa. Dar mai ales, asaltul de război al lui Gogu și Alesia s-a dat la Mamaia, la Eforie. A fost război! Bate soarele rău în cap! Pârjol! Românii au pârjolit în numele vacanței totul. Toate trăznăile și le doresc Alesia și Gogu. Spa, călărie, grătar, focă prăjită în unt, șampanie caramelizată subcutanată. Doamne Dumnezeu, că e Domn, le-a dat lor de Rusalii, la Pachet, tot ce-au visat o viață. Au trăit ca-ntr-un vis compact, având de toate și trăind vacanța de Rusalii atât de obositor. E groaznic să ai de toate. E groaznic. Pachet de Rusalii, ce să mai! Totul inclus. Totul! Mai puțin, dezamăgirea aia de meci al României cu Belgia. Și groaza întoarcerii acasă.

Gogu și Alesia și-au luat Pachet de Rusalii. Cum se întorc? Cu CFR sau pe Autostradă? 

Din păcate, Gogu și Alesia n-au alternative. Nu știu cum să se întoarcă acasă din Pachet. Uite-i în tren. Căldură mare! Fără aer condiționat și cu șinele dilatate, trenurile staționează prin gârliciuri cu orele. Uite-i în mașini de vis. Autostrăzile sunt moarte de aglomerație.

Nici Gogu, nici Alesia nu s-ar gândi să se revolte.

Ce fac eu atâtea ore în tren? Ce fac pe Autostrada de pe Valea Oltului! De ce stau ca prostul în tren și pe autostradă re-n șir? Bacău – București 9 ore? De ce sunt blocat la Poiana Țapului două ore? De ce șinele de tren se dilată? De ce nu-s udate cu apă? Ce fac acarii de la CFR? Să iasă cu stropitorile? De ce Autostrada Soarelui n-are obrăznicia să fie mai mare? De ce n-avem stradă mare de la București la Budapesta? 

Gogu și Alesia nu s-au gândit. Stau în tren, pe Autostradă. Înghit în sec. Pun pe Insta, fac live pe Tik Tok. Văd filme pe Netflix. Comandă izmene pe net. Gogu și Alesia și-au consumat Pachetul, acum stau ca proștii în tren sau în trafic. 

Salut! Gogu și Alesia, v-ați blocat cu trenul sau cu mașina? Citiși acest articol! Înjurați-mă! Frumos Pachet v-ați luat de Rusalii. 

Din seria de mic Scandal „Pe mine cine mă apără”:

Tigrul Platanului m-a vampirizat aseară la meciul EURO24, Albania – Italia. Nicușor, Nicușor pune mâna pe extinctor! #nicușorextinctor

Lăsați drogații să vină la mine! / ODĂ DROGAȚILOR!

Violez, violez, Doamne iartă-mă, cum aud „Actul sexual comis de un major cu un minor sub 16 ani constituie viol…” / Pe mine cine mă apără?

Gata să ucid nepalez de la Glovo. Și un român “m-a împușcat”: “De ce nu l-ai omorât, bă, avem destui”

Porumbeii și ciorile au găinaț. Găinațul mi-a găurit mașina. Să-mpușc păsările, dar cu ce? / Pe mine cine mă apără?

Pisicile nu au suflet, bă! Și nici cățelușii suflețel! Nu au, mânca-le-ați coada! / Pe mine cine mă apără de bazaconii?

“Copiii noștri NU spun lucruri nemaipomenite”. Doar noi, părinții ne lăudăm cu “pisoiașul” din mândrie prostească / Pe mine cine mă apără de industria infantilizării?

Tu, război, javră și nenorocire faci nebuni din cuci și-mi faci creierii muci / Pe mine cine mă apără?

Ne-am încăierat de la capacul de apă îmbuteliată. SGR-ul mamelor lor! / Pe mine cine mă apără?

PIN-ul UBER m-a “spart” la gură.

CHATGPT, prostiile noastre de-o viață refulează pe CHATGPT

Suntem corciți! Să mă lăsați cu fascismele în plin război: români, ucraineni, evrei get-beget nu există / Pe mine cine mă apără?

Omul în trening pe stradă

Am devalizat bancomat

Telefonul pe spicăr

Închideți supermarketurile în weekend. Lăsați piețele fermierilor deschise. Închideți papaya și kaky, deschideți leurda și mărarul!

Droguri Și de Crăciun. Și de Revelion

Mafioții și copiii lor

wOaie, ești prost? pOaie, te face cu capu’, qoae! Despre măreția dintre picioare ajunsă hit pe buzele românilor / Pe mine cine mă apără?

“Boul moralist” în oraș. Băi, stai chill în banca ta, viața mea nu e mă-ta! / Pe mine cine mă apără?

De ce polițiștii se retrag din tură cu girofar?

De ce acceptăm cultivarea de palmieri și plante exotice în orașe? De proști!

INTERVIURILE HotNews.ro