Sari direct la conținut

Tigrul Platanului m-a vampirizat aseară la meciul EURO24, Albania – Italia. Nicușor, Nicușor pune mâna pe extinctor! #nicușorextinctor

HotNews.ro
Tigrul Platanului m-a vampirizat aseară la meciul EURO24, Albania – Italia. Nicușor, Nicușor pune mâna pe extinctor! #nicușorextinctor
Nicușor Dan/Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Albania bagă gol în secunda 25. Băi, ce goooool! Exact atunci m-au ciupit mortal tigrii platanului. Niște scârbe. Italia intră în joc. Vampirizează Albania cu două goluri. Șapte tigri pe picioarele mele. Mă termină nervos. Urmează vreo 70 de minute din meciul Albania – Italia. 70 de minute în care n-am avut stare: m-am scărpinat, mi-am dat palme, am înjurat, cu nume și prenume, primarul general, primarul de sector, consiliile locale, prefectul. O armată de indivizi care ar putea să ia extinctorul și să mă salveze de țânțari, tigrii de platan, șoareci, gândaci care zboară, cicade. E datoria lor. Pe mine cine mă apără? 

Tigrii platanului cică au ajuns din greșeală în România. Începe partida de fotbal Albania-Italia.

Stau la terasă. Sunt la a3a bere. Italianul DiMarco bate ca boul un out. Spre careul Italiei. Niște primari hoți au cumpărat. Și plantat platani în orașe. Tigrii de platan nu se luptă cu țânțarii pe teritoriu. Nu! Ne ciupesc pe noi oamenii cinstiți, ne înțeapă. Ne confundă cu frunzele de platan. Confuzia lui DiMarco duce la gooool Albania! Nedim Bajrami ia bășica și o înfige în colț, lângă portar. Mamă, ce gooool! Secunda 25 a meciului Albania-Italia. Un tigru mă ciupește de-mi ies ochii din cap ca la melc. Deci, avem hoția primarului și confuzia tigrului. Rezultă niște ciupituri de-mi vine să bat bunici, copii cu grebla la nisip. Vă dați seama! N-am avut parte de meci. Ci de ciupitura tigrului care-mi amintea de corupția unor indivizi. Pielea mea, vai de ea! Confuzia unor insecte ne distrug moralul. Mi-au distrus meciul. 

Uite golurile! 

Cât le vedeți gândiți-vă cât am suferit. Ce ritm! Gol albanezi, ciupitură! Triumful albanezilor, moft. Al italienilor, moft! Mamă, eu am suferit.

Eu! Vino Nicușor vino cu un extinctor. Ciupitură mică, ciupitură lungă. Ciupitură să blestemi dracii. Eu cred că și pe Dumnezeu îl ciupesc de picioare, iar el ne dă să-ndurăm și noi. Vă dați seama Isus, urcat pe cruce, ce a îndurat? Ce răstignire, frate! Ciupirea e groaznică.

Apoi, 70 de minute de pase între albanezi, între italieni. Pe teren nu s-a mai întâmplat mare lucru. Era temporizare. Eu însă am fost asaltat.

Băi, nicio bere nu se poate bea afară, pe o terasă. Vin gândaci zburători peste tine. Deci, la picioare tigrii? Or fi fost și tânțari? Iar în aer gândaci pe la urechi, pe nas muște. Asaltat! Parcă-s un salam belit de coajă, unsuros, puturos. Și când meciul s-a liniștit și comentariul de la ProTV s-a băgat pe prostioare și statistici, cine a apărut în tufiș, în copac? Cine? Cine? Cicada. O maimuță de insectă care s-a pus să mă sâcâie. Îmi belește urechile. Bine, erau și 2 comentatori la ProTv… Cicadele erau mai bune. 

Nea Nicușoare Dan, până la referendumuri-lupte cu primarii de sector, până la construirea de 50 km linie de tramvai, te rog eu, Nicușor, pune mâna pe extinctor.

Ne termină tigrul, cicada, musca, țânțarul. În final de meci am simțit o privire în ceafă. Era șobolanul! Băi, ce tupeu a căpătat. Pe mine cine mă apără? #EURO 24 #moartetigrulplatanului #moartecicade #nicușorextinctor

Din seria de mic Scandal „Pe mine cine mă apără”:

Lăsați drogații să vină la mine! / ODĂ DROGAȚILOR!

Violez, violez, Doamne iartă-mă, cum aud „Actul sexual comis de un major cu un minor sub 16 ani constituie viol…” / Pe mine cine mă apără?

Gata să ucid nepalez de la Glovo. Și un român “m-a împușcat”: “De ce nu l-ai omorât, bă, avem destui”

Porumbeii și ciorile au găinaț. Găinațul mi-a găurit mașina. Să-mpușc păsările, dar cu ce? / Pe mine cine mă apără?

Pisicile nu au suflet, bă! Și nici cățelușii suflețel! Nu au, mânca-le-ați coada! / Pe mine cine mă apără de bazaconii?

“Copiii noștri NU spun lucruri nemaipomenite”. Doar noi, părinții ne lăudăm cu “pisoiașul” din mândrie prostească / Pe mine cine mă apără de industria infantilizării?

Tu, război, javră și nenorocire faci nebuni din cuci și-mi faci creierii muci / Pe mine cine mă apără?

Ne-am încăierat de la capacul de apă îmbuteliată. SGR-ul mamelor lor! / Pe mine cine mă apără?

PIN-ul UBER m-a “spart” la gură.

CHATGPT, prostiile noastre de-o viață refulează pe CHATGPT

Suntem corciți! Să mă lăsați cu fascismele în plin război: români, ucraineni, evrei get-beget nu există / Pe mine cine mă apără?

Omul în trening pe stradă

Am devalizat bancomat

Telefonul pe spicăr

Închideți supermarketurile în weekend. Lăsați piețele fermierilor deschise. Închideți papaya și kaky, deschideți leurda și mărarul!

Droguri Și de Crăciun. Și de Revelion

Mafioții și copiii lor

wOaie, ești prost? pOaie, te face cu capu’, qoae! Despre măreția dintre picioare ajunsă hit pe buzele românilor / Pe mine cine mă apără?

“Boul moralist” în oraș. Băi, stai chill în banca ta, viața mea nu e mă-ta! / Pe mine cine mă apără?

De ce polițiștii se retrag din tură cu girofar?

De ce acceptăm cultivarea de palmieri și plante exotice în orașe? De proști!