Sari direct la conținut

David, elevul care a murit la Odorheiu Secuiesc, ar fi împlinit 18 ani în prima zi de Crăciun. Un câine-salvator l-a găsit sub dărâmături

HotNews.ro
Interventie la caminul liceului din Odorheiu Secuiesc, Foto: Agerpres
Interventie la caminul liceului din Odorheiu Secuiesc, Foto: Agerpres

Internatul prăbuşit de la Odorheiu Secuiesc găzduia aproape 100 de elevi. Un elev de 17 ani a murit și alte trei fete au fost rănite după ce peretele căminului s-a năruit luni în jurul orei 16.30.

În internatul liceului Tamasi Aron din Odorheiu Secuiesc erau cazați 97 de elevi, potrivit Agerpres. Cei mai mulți copii nu se aflau în clădire în momentul în care o parte din aceasta s-a prăbușit. Doar patru elevi se aflau în internat în momentul tragediei.

Elevul care a murit după prăbuşirea parţială a clădirii internatului din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, a fost găsit cu ajutorul unui câine de căutare al salvamontiştilor.

Adolescentul a fost conștient în timpul operaţiunii de salvare şi a comunicat cu pompierii, însă şi-a pierdut cunoştinţa după ce a fost scos de sub dărâmături.

Medicii au început manevrele de resuscitare, dar nu au reușit să îi salveze viața.

David era handbalist la clubul din oraş și ar fi împlinit 18 ani pe 25 decembrie, conform Observator News.

Băiatul era crescut doar de mama sa, potrivit Fanatik.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

„Poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă”, a transmis IPJ Harghita.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro