Sari direct la conținut

Decorațiunile de Crăciun de La Mița Biciclista Stabiliment Creativ, un dar pentru București și bucureșteni în luna decembrie

Smile Media
La Mița Biciclista, Foto: La Mița Biciclista
La Mița Biciclista, Foto: La Mița Biciclista

Casa istorică a Miței Biciclista a anunțat deja sezonul sărbătorilor de Crăciun. Inaugurarea decorațiunilor și ornamentelor de pe fațada art-nouveau a casei din Piața Amzei a fost însoțită de un weekend plin de momente artistice.

La Mița Biciclista Stabiliment Creativ s-a creat o tradiție, ca an de an, să întâmpine oficial iarna și să bucure locuitorii Bucureștiului cu un spectacol de design unic care să pună și mai mult în valoarea ideea de recuperare și valorificare a clădirilor istorice din București.

Casa din strada Biserica Amzei a fost, și anul acesta, împodobită din dorința de a transmite că înfrumusețarea orașului stă în puterea fiecăruia dintre noi. Acest îndemn a fost marcat cu multe momente care au adus tuturor bucurie și un puternic sentiment de comunitate.

Vineri, 1 decembrie, Ziua Națională cu spectacol LIVE

Ziua Națională a României a fost marcată cu aprinderea luminițelor casei La Mita Biciclista și de lansarea decorului special de Crăciun din acest an. Casa La Mița a transmis un mesaj sonor către Bucuresti și toată țara, printr-un spectacol popular românesc: maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică a adus magie și bucurie cu toaca sa.

Sâmbătă, pe 2 decembrie, sărbătoarea a continuat la Casa Mița Biciclista Stabiliment Creativ, cu un invitat special ce a venit de la Timișoara, unul dintre cei mai cunoscuți DJ din România.

Fațada Casa Mița Biciclista, decorată de cel mai apreciat artist floral din Europa

Creatorii fațadei de Crăciun din acest an sunt cei mai buni floriști și designers din Europa, sub coordonarea lui Mantas Petruskevicius, un artist floral și designer de evenimente recunoscut în toată lumea pentru talentul ieșit din comun și pasiunea pentru crearea unor concepte de decor unice, ce stau sub semnul armoniei și eleganței.

Pentru decorarea fațadei La Mița Biciclista, s-au folosit 11 lămpi speciale de 2,5 m înălțime, aproape 50 de acadele bastonaș gigant, de peste 2 m înălțime fiecare, peste 200 m ghirlande de brad, peste 2000 m ghirlande de lumină led și 6 brazi de 4 m înălțime.

Luna de sărbătoare continuă la Casa La Mița Biciclista Stabiliment Creativ

În săptămâna 4 – 10 decembrie, Casa La Mița Biciclista este gazda unui dialog fain și simplu, dintre Edmond Niculușcă și Mihai Morar, în cadrul expoziției „Monica Lovinescu – Vocea care ni s-a dat”, plin de emoție și gânduri sincere, despre lumea radioului și despre bucuria alimentată de curaj. Evenimentul va avea loc miercuri, 6 decembrie, de la ora 19:30, iar numărul de locuri este limitat, așa că fiți siguri că faceți o rezervare din timp.

Curatorii casei se pregătesc să anunțe și mult-așteptatul BAL anual, astfel recomandăm să urmăriți paginile de pe rețelele sociale ale Casei La Mița Biciclista Stabiliment Creativ și site-urile de bilete pentru a nu pierde un loc la cel mai frumos și elegant eveniment al anului.

Expoziția „Monica Lovinescu. Vocea care ni s-a dat.”, o incursiune emoționanță în trecutul nostru recent și o expoziție manifest pentru libertatea cuvântului și curaj, se poate vizita în continuare (până pe 30 decembrie), atât prin acces general, cât și în cadrul vizitelor ghidate: https://lamitabiciclista.iabilet.ro/. Organizatorii anunță și o campanie de suflet, despre Vocile României, care se va desfășura pe rețelele sociale și va implica numeroase nume cunoscute de la noi din țară.

Parteneriat media

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro