Sari direct la conținut

​Digiteca Arcanum sau despre cum să accesezi gratuit milioane de pagini

Smile Media
Profită de o lună de zile de acces gratuit la peste 50 de milioane de ziare și reviste, Foto: Digiteca Arcanum
Profită de o lună de zile de acces gratuit la peste 50 de milioane de ziare și reviste, Foto: Digiteca Arcanum

Super ofertă la Digiteca Arcanum! Profită de o lună de zile de acces gratuit la peste 50 de milioane de ziare și reviste, ce acoperă în jur de 150 de ani de informații. Știm că cercetarea izvoarelor istorice nu-i deloc o activitate facilă. Aceasta necesită timp. Dorim să îți venim în ajutor și, prin urmare, între 15 septembrie și 15 octombrie oferim acces gratuit tuturor acelora care sunt interesați să descopere informații savuroase ascunse în trecut. Te numeri printre ei?

Toată lumea trăiește în agitația reînceperii anului școlar și a celui universitar. O rumoare constantă se deslușește în jur, iar un du-te-vino pare o chestiune firească a acestor zile. Dar ce ai spune de un moment de respiro? Și nu în orice cadru, ci într-unul în care te delectezi cu parfumul altor lumi, uitate astăzi, dar care în mod negreșit stau la baza prezentului.

Vrei să afli dacă există similitudini între războiul ruso-ucrainean și hărțuirea Europei de către extrema nazistă? Dă o fugă pe Digiteca Arcanum și caută în ziarele de mainstream apărute în anii ‘30. Vrei să afli dacă dezinformarea este o născocire a prezentului? Descoperă în ziarele antebelice și interbelice fake news ca la carte. Te deranjează propaganda mediatică și vrei să știi dacă ea urmează o structură de altădată? Foarte simplu: accesează Digiteca Arcanum și caută ziarele apărute în perioada socialistă. S-ar putea să observi că propaganda de astăzi urmează rețeta celei de ieri. Dacă îți dorești să fii cu un pas înaintea vremurilor este bine să te întorci în trecut, să-l studiezi și, în felul acesta, să poți identifica mai lesne ipotezele care pot arăta în ce direcție se deplasează lumea de astăzi.

Desigur că poți utiliza Digiteca Arcanum pentru proiecte personale, chiar familiale. Ai un membru al familiei de care ești interesat, însă despre care nu știi prea multe? Încearcă să îi scrii numele în căsuța de căutare a bazei noastre de date. Sau chiar să încarci o fotografie cu el – avem și un sistem de căutare facială. S-ar putea să afli lucruri noi despre propria-ți familie.

Digiteca Arcanum este o invitație la descoperire, la cercetare, la delectare. Aceasta conține peste 5 de milioane de pagini în limba română. Nu rata ocazia de a le cerceta gratuit în perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2023! Este extrem de simplu să cauți pe Digiteca Arcanum. Poți căuta după anumite cuvinte-cheie, poți utiliza căutarea facială sau poți folosi filtrele prin intermediul cărora prin care micșorezi sau lărgești aria de căutare.

Articol susținut de ​​Digiteca Arcanum

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro