Sari direct la conținut

​Donald Trump spune că ar putea avea "curând" o nouă întrevedere cu Kim Jong-Un

HotNews.ro
​Donald Trump spune că ar putea avea "curând" o nouă întrevedere cu Kim Jong-Un

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat luni seară că ar putea avea „în curând” o nouă întrevedere cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, informează agenţia Associated Press, citată de Mediafax.

Întrebat, la reuniunea Adunării Generale ONU, în New York, dacă se va mai întâlni cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, Donald Trump a răspuns: „Acest lucru s-ar putea întâmpla curând”.

Coreea de Nord a salutat, vineri, abordarea lui Donald Trump, care a pledat pentru o „nouă metodă” în negocierile cu Phenianul pe tema programului nuclear. „Aş vrea să salut decizia politică înţeleaptă a preşedintelui Donald Trump de a aborda relaţiile SUA-Coreea de Nord într-un mod mai practic, după ce persoana care crea probleme şi privea totul în mod anacronic a dispărut din Administraţia SUA”, a declarat diplomatul nord-coreean Kim Myong Gil, referindu-se la John Bolton, fostul consilier prezidenţial american pentru Siguranţă Naţională.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a criticat atitudinea dură a lui John Bolton în negocierile cu Phenianul. „Poate că ar fi foarte bună o nouă metodă”, a declarat Donald Trump.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro