Sari direct la conținut

Dosar penal pentru distrugere după ce muncitorii care pun borduri au spart de două ori în două zile o ţeavă de gaze, la Alexandria

HotNews.ro
Dosar penal pentru distrugere după ce muncitorii care pun borduri au spart de două ori în două zile o ţeavă de gaze, la Alexandria

Poliţiştii din Alexandria au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă, după ce muncitorii care faceau lucrări la borduri, în zona centrală a oraşului, au spart de două ori în două zile o ţeavă de gaze.

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, referitoare la o posibilă distrugere a reţelei de distribuţie a gazului, în municipiul Alexandria”, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman a transmis că: „În ziua de 19 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alexandria s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere din culpă”, citează News.ro.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Presa locală a relatat că muncitorii care lucrează la borduri au spart o ţeavă de gaze, într-o intersecţie aglomerată din Alexandria. Potrivit Teleorman-News.ro, ţeava a fost spartă în două zile consecutive.

INTERVIURILE HotNews.ro