Sari direct la conținut

Doua persoane au fost arestate dupa o bataie intre un grup de romani si unul de bulgari, in Cipru

HotNews.ro

Un cetatean roman si unul bulgar au fost arestati, luni noaptea, in Cipru, in urma unei batai intre chiriasii unui bloc de locuinte, scrie Cyprus Mail. Altercatia a izbucnit cand, dupa o cearta, circa 5-6 romani, inarmati cu bate din lemn si tevi din plastic, s-au batut cu chiriasii bulgari.

Potrivit politiei cipriote, incidentul din Limasol a fost cauzat de faptul ca rezidentii bulgari au afirmat ca romanii care locuiesc in cladire cauzeaza probleme.

Luni, in jurul orei 22:00, romanii inarmati cu bate din lemn si tevi din plastic s-au batut cu chiriasii bulgari din cladirea localizata din zona Yermasoyia. Un bulgar a fost transportat de urgenta la spitalul din Limasol dupa ce a fost grav ranit la cap. Starea lui este stabila fiind tinut, in continuare, sub tratament.

In urma altercatiei, politia a arestat un roman in varsta de 39 de ani si un bulgar de 22 de ani, sub acuzatiile de tentativa de a comite o infractiune, vatamare corporala, detinerea unei arme de foc si distrugere de bunuri.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro