Sari direct la conținut

După 16 ani de absență, Adelina Chivu revine în televiziune. „Cred că avem multe în comun: născuți cam în același timp, am fost colegi în Antenă, avem doar fete”

HotNews.ro
După 16 ani de absență, Adelina Chivu revine în televiziune. „Cred că avem multe în comun: născuți cam în același timp, am fost colegi în Antenă, avem doar fete”
Adelina Chivu și Mihai Morar

După ce în trecut a prezentat știrile din sport de la Antena 1, Adelina Chivu (42 de ani), soția fostului fotbalist Cristi Chivu, se întoarce la postul tv cu un nou job, scrie Pagina de Media.

„Bine ai revenit după 16 ani, Adelina Chivu ! Bucuros că prezentăm împreună noul X Factor Romania . Cred că avem multe în comun: născuţi cam în acelaşi timp, aceeaşi copilărie, aceeaşi pasiune pentru jurnalism încă de mici, am venit cam în acelaşi timp să cucerim Bucureştiul, foşti colegi de Antenă, am ştiut să facem doar fete (iar asta e o ştiinţă) şi multe piese în comun în playlist-urile personale… Iar din toamna asta ne va lega şi X FACTOR. Bine că te-ai întors. E treabă bună şi multă aici!”, a anunţat Mihai Morar pe paginile sale de socializare, în această dimineaţă.

„După 16 ani în care am stat departe de meseria mea şi m-am bucurat de familie, am ales să mă întorc la Antena 1, să prezint împreună cu Mihai cel mai important proiect de muzică şi televiziune din lume. Deşi nu mă gândeam că drumul meu va mai fi sinonim cu televiziunea, iată că niciodată nu poţi să spui niciodată şi că toate femeile se pot întoarce la pasiunile lor chiar şi după o perioadă mai lungă sau mai scurtă în care se dedică familiei”, a transmis Adelina Chivu.

INTERVIURILE HotNews.ro