Sari direct la conținut

VIDEO Elena Lasconi: „Această țară a progresat când au fost președinți Emil Constantinescu și Traian Băsescu”

HotNews.ro
VIDEO Elena Lasconi: „Această țară a progresat când au fost președinți Emil Constantinescu și Traian Băsescu”
Elena Lasconi Inquam Photos / Octav Ganea

Întrebată despre un clip video în care apare alături de Traian Băsescu și în care fostul președinte îi transmite „să rămână blondă” pentru a avea succes în politică, Elena Lasconi a precizat că afirmația are „un pic de misoginism”, dar ea va lua ce a făcut bun Băsescu.

„Eu nu iau de la Traian Băsescu tot, eu iau ce e bun și faptul că a fost implicat și a arătat că îi pasă de oameni. Cred că asta e esențial. La fel o să iau bun ce a fost la Emil Constantinescu. Această țară a progresat când au fost președinți Emil Constantinescu și Traian Băsescu”, a declarat Elena Lasconi în interviul acordat Hotspot, emisiunea politică a HotNews.ro

În clipul video publicat chiar de către Elena Lasconi, Traian Băsescu îi spune amuzat Elenei Lasconi: „succes am avut în politică și la blonde”. Întrebat de Lasconi ce ar trebui să facă să aibă succes la Primăria Câmpulung, fostul președinte îi transmite „să rămâneți blondă”.

„Dar nu înseamnă că sunt prietenă cu domnul Băsescu. Nici nu aveam numărul lui. După ce am aflat declarația dumnealui, am aflat numărul și i-am dat mesaj”, a declarat Elena Lasconi în timpul emisiunii Hotspot.

Pe lângă această întâlnire, Lasconi a precizat că s-a văzut cu Băsescu doar când era jurnalistă la ProTV, iar Băsescu era primarul Capitalei.

  • Podcastul politic HotSpot este difuzat live şi poate fi urmărit pe site-ul HotNews.ro, pe YouTube şi pe Facebook.
INTERVIURILE HotNews.ro