Sari direct la conținut

EURO 2024: Marcel Ciolacu și George Simion s-au pozat cu suporterii naționalei de fotbal înainte de meciul cu Ucraina

HotNews.ro
Marcel Ciolacu și suporterii naționalei de fotbal la Munchen. Foto: Guvernul României
Marcel Ciolacu și suporterii naționalei de fotbal la Munchen. Foto: Guvernul României

Premierul Marcel Ciolacu face miercuri și joi o vizită oficială în Bavaria, în contextul marcării a 25 de ani de relații bilaterale româno-bavareze. Înainte de recepția oficială, liderul PSD va merge pe Allianz Arena pentru a face galerie naționalei de fotbal, care va înfrunta Ucraina, luni, de la ora 16:00, la Munchen, în primul meci din Grupa A a Campionatului European de fotbal – EURO 2024. Și președintele AUR, George Simion, a făcut fotografii cu suporterii români.

„M-am bucurat să cânt pentru România alături de suporterii tricolori înaintea meciului de azi contra Ucrainei, de la Campionatul European de fotbal. Sunt convins că energia zecilor de mii de fani ai naționalei, veniți la Munchen pentru meciul de azi, le va da fotbaliștilor noștri puterea să lupte pentru victoria așteptată de o țară întreagă! Avem suporteri minunați care vor face o galerie senzațională echipei noastre și sunt mândru să fiu alături de ei pe stadion, strigând într-un singur glas: Hai, România!”, a spus premierul, potrivit Guvernul României, care a publicat imagini de la întâlnirea cu suporterii români.

De la ora 20.15, Marcel Ciolacu va participa la recepția oferită în onoarea prim-ministrului României cu prilejul jubileului de 25 de ani de cooperare instituțională româno-bavareză.

La recepție va participa dr. Florian Hermann, ministrul de stat pentru afaceri federale și media, șeful cancelariei de stat a Bavariei, reprezentanți ai diasporei, ai etnicilor germani din România, ai sașilor și ai șvabilor, reprezentanți ai cultelor, personalități bavareze marcante implicate în relația bilatarelă.

Și liderul AUR, George Simion, este în Germania, la Munchen, împreună cu soția sa. Politicianul a făcut fotografii cu suporterii români.

Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor a decis sâmbătă, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al României.

România va înfrunta Ucraina, luni, de la ora 16:00, la Munchen, în primul meci din Grupa A a Campionatului European de fotbal – EURO 2024. Cele mai importante informații despre meciul cu Ucraina vor fi transmise în format LiveBLOG pe HotNews.ro.

INTERVIURILE HotNews.ro