Sari direct la conținut

EURO 2024: Tricolorii, aşteptaţi de fani şi focuri de artificii după victoria istorică la revenirea în cantonamentul de la Wurzburg. VIDEO

HotNews.ro
Meciul de fotbal disputat de Romania si Ucraina in grupa E a EURO 2024, Allianz Arena, Munchen, Germania, 17 iunie 2024. Foto: Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu
Meciul de fotbal disputat de Romania si Ucraina in grupa E a EURO 2024, Allianz Arena, Munchen, Germania, 17 iunie 2024. Foto: Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu

Echipa naţională a României a revenit, luni seară, la baza de pregătire EURO 2024 de la Würzburg după meciul disputat împotriva Ucrainei, potrivit News.ro.

După ce a călătorit cu trenul spre München cu o zi înainte, delegaţia României a ales să se întoarcă la fel. Jucătorii au sărbătorit moderat pe parcursul călătoriei.

Atmosfera a fost animată cu cântece şi dansuri, iar unii dintre fotbalişti au urmărit partida dintre Belgia şi Slovacia, în timp ce alţii s-au relaxat jucând Uno, notează frf.ro.


La sosirea în Würzburg, echipa a fost întâmpinată de un grup de aproximativ 100 de români. Suporterii entuziaşti au făcut o poză de grup cu jucătorii şi au cântat împreună cu aceştia.

Vasile Mogoş, în rolul de DJ, a întreţinut atmosfera, iar unul dintre hiturile serii a fost „Visăm Împreună”, imnul tricolorilor la EURO 2024 realizat în colaborare cu PRO TV.

Ajunşi la hotelul Melchior Park, tricolorii au avut parte de o altă surpriză. Administraţia hotelului le-a organizat un foc de artificii şi i-a felicitat pentru rezultatul obţinut în meciul cu Ucraina.

Naționala de fotbal a României a început fabulos Campionatul European din Germania și s-a impus cu scorul de 3-0 în fața Ucrainei, în primul meci al Grupei E.

După meciul victorios, la conferința de presă, la întrebarea GOLAZO.ro, selecționerul României, Edi Iordănescu, a spus că actuala generație de fotbaliști ar trebui să fie numită «Generația de suflet», deoarece au pus foarte mult suflet să ajungă până aici, chiar și atunci când nimeni nu mai credea în ea.

INTERVIURILE HotNews.ro