Sari direct la conținut

Fii suporterul propriei sănătăți! Regina Maria, partener al Federației Române de Fotbal, a pregătit pachete speciale cu ocazia EURO 2024

HotNews.ro
Fii suporterul propriei sănătăți! Regina Maria, partener al Federației Române de Fotbal, a pregătit pachete speciale cu ocazia EURO 2024

În plin sezon fotbalistic, Rețeaua de Sănătate Regina Maria, partener al Federației Române de Fotbal, vine cu oferte special gândite pentru suporteri. De la investigații de cardiologie la cele pentru dermatologie, endocrinologie ori ORL, suporterii care vor să aibă grijă de sănătatea lor sunt invitați în policlinicile Regina Maria pentru consultalții și analize.

„Facem echipă pentru sănătatea ta!”

Mai mult ca niciodată în ultimii 20 de ani, fotbalul ne unește, însă la fel cum un antrenor bun este atent la fiecare mișcare a echipei sale, românii sunt invitați să devină suporterii propriei sănătați alegând să își facă investigații preventive pentru a se păstra în formă maximă.

În parteneriat cu Federația Română de Fotbal, experții Regina Maria se asigură că românii vor fi în formă pentru fiecare meci: „Haideți să facem echipă pentru sănătatea ta!”, propune Rețeaua de Sănătate Regina Maria, care oferă 6 pachete speciale de prevenție.

Mai concret, pachetele prin care suporterii au parte de oferte speciale în această perioadă sunt următoarele:

1. Pachetul celor ce le sare inima din piept la fiecare interceptare – CARDIOLOGIE

„Am gândit pachetul de cardiologie special pentru acei suporteri care trăiesc fiecare moment la maxim. La fiecare interceptare reușită, inima ta bate cu putere. Noi ne asigurăm că va continua să bată la fel de sănătos pe tot parcursul campionatului!”, se arată pe site-ul Regina Maria.

Acest pachet include:

  • Consult cardiologie
  • EKG cu interpretare
  • Ecografie de cord si doppler

2. Pachetul celor care trec de la o stare la alta până la fluierul final – ENDOCRINOLOGIE

„Cu acest pachet vei fi pregătit să îți menții calmul si sănătatea pe parcursul întregului campionat. De la extaz la agonie, treci prin toate stările în 90 de minute. Noi ne asigurăm că hormonii tăi țin pasul!”

Include:

  • Consult endocrinologic
  • Ecografie tiroidiană

3. Pachetul celor care se așează la TV cu gustări când începe campionatul și se mai ridică la finalul lui – DIABET SI NUTRIȚIE

Pentru cei care petrec ore întregi în fața televizorului, savurând fiecare meci si gustând din deliciile preferate, există soluția perfectă pentru a combate efectele sedentarismului si ale alimentației nesănătoase. Pachetul de investigații pentru diabet si nutritie te va ajuta să rămâi în formă pe durata întregului turneu.

Include:

  • Consult diabet
  • Testare glicemică
  • Evaluare metabolică completă

4. Pachetul celor care rămân fără voce încurajându-și echipa – ORL


Pentru suporterii înfocați, care iși pierd vocea strigând la fiecare fază de joc, pachetul de investigații ORL iți va proteja gâtul și corzile vocale.

Include:

  • Consult ORL
  • Fibroscopie nazofaringiană

5. Pachetul celor care se confruntă cu căderea părului de la atâta stres – DERMATOLOGIE

Fotbalul poate aduce multă bucurie, dar și stres intens, iar acest lucru își poate pune amprenta pe sănătatea părului. Acest pachet te va ajuta să combați problemele de cădere a părului, astfel încât să te simți încrezător și plin de energie pe durata întregului campionat.

Include:

  • Consult dermatologic
  • Analize de sânge pentru a identifica cauzele căderii părului

6. Pachetul celor care vor să fie mereu pe fază, chiar și în repriza a doua – UROLOGIE

Să urmărești un meci de fotbal poate fi captivant, dar problemele urologice pot întrerupe chiar și cel mai pasionat suporter. Pachetul urologie este gândit pentru barbații care doresc să fie mereu pe fază, fără disconfort sau întreruperi, pe durata întregului campionat.

Include:

  • Consult urologic
  • Analize de sânge și urină
  • Ecografie renală și de vezică

Problemele urologice te țin pe margine în repriza a doua? Alege pachetul și rămâi pe fază pe tot parcursul campionatului, fără întreruperi!”, propun specialiștii de la Rețeau de sănătate Regina Maria.

Detalii despre toate pachetele găsiți aici.

Rețeaua de Sănătate Regina Maria este partener pentru Federația Română de Fotbal

Federația Romană de Fotbal a ales Rețeaua de Sănătate Regina Maria pentru primul parteneriat cu o retea medicală privată care se înscrie în eforturile de a profesionaliza serviciile de pregătire a performanței, potivit site-ului FRF.

Rețeaua de Sănătate Regina Maria oferă servicii medicale sportivilor din loturile naționale, constând în consultații, intervenții chirurgicale, analize medicale, imagistică, la solicitarea medicilor din cadrul FRF.