Sari direct la conținut

Firea: PNL și USR s-au opus alocării a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor, deși au promis că rezolvă problema căldurii

HotNews.ro
Gabriela Firea dupa alegeri, Foto: Hotnews
Gabriela Firea dupa alegeri, Foto: Hotnews

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat că amendamentul depus la proiectul de buget care viza alocarea a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor a fost respins, ea acuzându-i pe parlamentarii USR PLUS că au votat împotrivă, deși au promis că vor rezolva problema căldurii în Capitală. Firea a mai cerut majorarea alocațiilor copiilor.

”Majorați alocațiile copiilor pentru că aveți de unde, stimați guvernanți! Mai reduceți din cheltuielile pentru clientela politică și interesele voastre. Iese suma!”, a scris senatorul PSD pe Facebook.

Firea a precizat că a depus și un amendament pentru București. ”Am depus un amendament la Buget foarte important pentru bucureșteni, împreună cu parlamentarii social democrați din Capitală: alocarea sumei de 100 milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor, care aparțin de Guvern și care livrează agent termic la temperatură și presiune sub confortul necesar cetățenilor. Surpriză totală! Parlamentarii USR-Plus și PNL au votat împotriva rezolvării acestei probleme majore, pentru care Guvernul PNL nu a făcut nimic, nicio investiție într-un an și jumătate de guvernare”, a mai scris Gabriela Firea.

Fostul primar general a dat și lista parlametnarilor USR-PLUS care au votat împotrivă, marșând pe ideea că aceștia și-au încălcat promisiunile electorale.

”Mai grav este că parlamentarii USR-Plus, care au promis în campania electorală de la locale, împreună cu ceilalți colegi care candidau, că vor rezolva imediat problema apei calde și a căldurii în București, acum au votat tot împotrivă! Îi vedeți în imagini cu mâinile ridicate împotriva bucureștenilor! Au mințit că au intrat în politică pentru că nu au apă caldă și căldură iar acum, când venise ocazia să facă un gest concret pentru îmbunătățirea termoficării din Capitală, și-au călcat propriile promisiuni în picioare”, a mai scris fostul primar general al Capitalei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro