Sari direct la conținut

Fondator French Bakery: Toată lumea zice să mâncăm sănătos și e coadă la KFC. Românul nu face diferența între croissantul mai bun și mai puțin bun. La sfârșitul zilei, tot „la covrig” se întoarce!

HotNews.ro
Fondator French Bakery: Toată lumea zice să mâncăm sănătos și e coadă la KFC. Românul nu face diferența între croissantul mai bun și mai puțin bun. La sfârșitul zilei, tot „la covrig” se întoarce!
Croissant și cafea. Sursă foto: Shutterstock

Rețeaua de cafenele-patiserii French Bakery este printre puținele afaceri din HoReCa care se pot lăuda cu o prezență locală de mai bine de două decenii. Deși a trecut prin două crize majore, cea pandemică și cea din 2008-2009, compania a reușit să supraviețuiască într-o piață în care rata de eșec este una semnificativă, rămânând în continuare o afacere de familie.

Citiți mai mult pe Profit.

INTERVIURILE HotNews.ro